Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Co přinesla blesková cenová válka, kterou operátoři považovali za nemožnou? od jarda - Nemohu se vyhnout dojmu, že v křeči je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2013 9:06

    jarda (neregistrovaný)

    Nemohu se vyhnout dojmu, že v křeči je i samotná Telefónica, která celou akci spustila. Všichni tři operátoři shodně tvrdí, že jestli o něčem "už nějakou dobu přemýšlí", tak to jsou neomezené tarify.

    Pokud si ale prolistujete plné verze ceníků jednotlivých operátorů - Telefónicy nevyjímaje - tak tam najdete položky, které po změnách v minulém týdnu působí dosti úsměvně. Chcete 200 nebo kolik volných minut do všech sítí? Tento výhodný balíček pořídíte za výhodných 790 Kč. Konferenční hovory u Telefónicy stojí 4 Kč / min., zatímco při volání z jiné sítě platíte podle ceny svého tarifu.

    Takovýchto dalších perel najdete dost. Znaky připravené akce, o které se již nějakou dobu intenzivně přemýšlí? Nebo vedle nových tarifů operátoři obdobně intenzivně přemýšlí o virtuálech a sílícím zájmu ČTÚ v posledních měsících, což udělalo své?

    O křeči Vodafone a T-Mobilu není pochyb. Zvláštní cenu kolegia za povedený žert lze udělit například T-mobilu, který reaguje ze všech jako poslední se surealistickými reklamními texty: "Rádi děláme, co vám na očích vidíme."

  • 15. 4. 2013 10:04

    none_ (neregistrovaný)

    U Telefonicy se jednalo o tak tajnou akci, že o tom nevěděla ani většina českých zaměstnanců. Proto tolik zmatků a nelogičností.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).