Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Co udělaly povodně se sledovaností televizí a jejich zpravodajských we­bů? od Griffin - Já sice koukal výhradně na čt24 a později...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 6. 2013 8:40

    Griffin

    Já sice koukal výhradně na čt24 a později na Metropol, ale k Český televizi mám spoustu výhrad.
    Za prvé neskutečně a uplně zbytečně stále opakovali ty samé záběry, navíc absolutně kontextově špatně s aktuálním komentářem. Myslím že nikdo jiný než ČT nemá tolik reportérů a myslíte že to bylo někde vidět? Pár lidí na stále stejných místech. Kompletně všechny komentářové vstupy se snažili kdo bude mít ohromující zjištění, kdo příjde s větším neštěstím, senzace to je to co mi ze všech vstupů zavánělo. ČT se dostala se svým zpravodajstvím na úroveň komerčních stanic. Tragédie žurnalistiky v ČT. Nejbyzardnější bylo uvádění aktuálních průtoků. Oficiální zdroje uvedli aktuální hodnotu, reportér v samozřejmě opakované reportáži uvedl jinou , a dole na liště (ČT24) běžela zase jiná hodnota. Korunu tomu dá moderátor ve studiu který se na to ptá v aktuálním vstupu protože to "asi neví" někoho povolaného. ten jelikož asi nezná uúplně aktuální údaj (nebo ho to nezajímá jelikož má jiné starosti) řekne zase jiný průtok. Prostě guláš. Měl jsem za to že ČT jelikož je veřejnoprávní instituce by měla v krizové situaci být zdroj informací pro občany. Místo toho předvedla kopu nepřesností a hlavně nepokryla informacemi kompletní zasažené území.

  • 6. 6. 2013 8:45

    bez přezdívky

    Naprosto souhlas. ČT24 předváděla naprostou amatérštinu a představila celou plejádu svých posil z televize Nova. Nutno říci bohužel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).