Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Čtečky e-knih by se měly lidem dávat zadarmo, říká ředitel Wooky Lukáš Novák od Lol Phirae - Vy snad do Wooky nebudete investovat? Provozní ztráta...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2012 10:25

    Lol Phirae (neregistrovaný)

    Vy snad do Wooky nebudete investovat? Provozní ztráta za loňský rok byla jen 1 mil. Kč a celkový "zisk" před zdaněním mínus 76 tisíc Kč, to je přece přímo investorův sen, ne? Ne, tohle opravdu akorát zapadá do té magořiny nej(h)různějších "start-upů", které tady Lupy pámbůvíproč prezentuje furt dokola.

  • 18. 7. 2012 10:03

    Tomkin (neregistrovaný)

    Pokud je toto odraz nastupu noveho sefredaktora, tak potes koste. Misto toho, aby byl pan LN konfrontovan s fakty, ktere se v souvislosti s IPO Wooky objevuji, treba jejich tvrzeni, ze v roce 2011 PRODALI 27K e-knih, do kterych zjevne zapocitavaji 15K distribuovanych ZDRAMA pres Vodafone a sef Euromedie v rozhovorech priznaval, ze za 2011 wooky na ryze komercni bazi neprodali vice nez 1500 knih, tak misto toho Lupa nabizi takovyto PR balast.
    O konfrontaci rady dalsich absurdnich a jasne nepravdivych nebo rady tvrzeni v materialech k emisi Wooky ani nemluve. (konkurence neumi tvrde DRM apod.)

  • 18. 7. 2012 10:34

    Lol Phirae (neregistrovaný)

    A ještě by mne hrozně zajímalo, co to je ten marketingový tým, který nyní podle pana ředitele v Praze sídlí, když podle jím vlastnoručně podepsané přílohy k účetní závěrce za rok 2011 firma Wooky a.s. nezaměstnává žádné stálé zaměstnance. Možná by mu tam ještě měli udělat kontrolu švarcsystému, ať je nějaká sranda, ne? :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).