Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Deset tipů pro dosažení deseti tisíc návštěvníků denně (1.) od Petr Ozogan - Četl jsem už před několika dny první zkrácenou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2005 10:28

    Petr Ozogan (neregistrovaný)
    Četl jsem už před několika dny první zkrácenou verzi tohoto článku někde jinde a líbilo se mi tam hlavně to magické číslo deset tisíc návštěvníků denně. Po krátkém zasnění jsem se podíval do TopListu a zjistil jsem, že uvedené návštěvnosti dosahuje v mé kategorii (fotografie) pouze jeden web. To ale neznamená, že by se mělo proto nad tím mávnout rukou. Naopak, je nutné si dávat náročné cíle a tvrdě za tím jít.

    Dva tisíce je podle mě už dost reálné číslo, které se dá i u nás již dosáhnout. I když mám k němu já osobně stále dost daleko, není zase tak moc při neustálém zlepšování vzdálené. Mrzí mě jen, že jsou i kategorie, kde se dá návštěvnosti dvou tisíc denně dosáhnou docela snadno. Stačí dát na stránky porno, erotiku a jde to skoro samo. Je proto nutné při posuzování počtu návštěvnosti posuzovat i obsah stránek.
  • 19. 1. 2005 14:34

    Brouzdej Blog (neregistrovaný)
    Toplist.cz bych si jako příklad statistik nebral. Pokud se nepletu, tak počítají každou unikátní návštěvu za 30 minut jako nového návštěvníka. Tzn. přijdu na web za 30 minut a už jsem udělal další návštěvu. Používám Toplist.cz a nikde jsem v něm neviděl údaj o unikátních návštěvnících (= skutečných lidech, kteří můj web navštívili).
  • 21. 1. 2005 9:49

    jura (neregistrovaný)
    Unikátní návštěvníky denně ukazuje třeba www.auditorka.cz pokud vím.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).