Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Dotace na broadband: kolik kdo dostane? od Dan Ohnesorg - Tak jsem si v prijemnem velikonocnim dopoledni precetl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 4. 2006 12:11

    Dan Ohnesorg
    Tak jsem si v prijemnem velikonocnim dopoledni precetl abstrakty projektu a ted nejak nenachazim slov. Myslim, ze by MICR melo obratem cele rizeni odvolat, protoze jinak ze soudu nevybredneme. Tomu zajemci o trestni oznameni fandim, nicmene tady zrejme trestny cin nebyl spachan, tohle je o obchodnich soudech a arbitrazich.

    Nepochopim jak je mozne, ze marketing dostal vice penez nez budovatele siti. Proc se davaji penize z broadbandoveho fora na cipove karty s funkcionalitou, kterou maji karty vydavane KB, CSOB a VZP. Proc budujeme z dotaci cesky Orkut, kdyz ten svetovy je ve stavu klinicke smrti.

    MICR by melo zverejnit hodnotici kriteria uspesnosti projektu, abysme si mohli udelat obrazek o tom zda bylo cilu projektu dosazeno a mohli dohlednout na to, ze budou vraceny dotace na projekty, ktere uspesne nebyly. Jen nevim jak budou penize vracet sro s emailem na volnem a jedinym telefonnim kontaktem na GO kartu.

    Opet jsme svedky toho, ze dotace, ktere mely byt pomoci tam kde je obtizne broadband budovat, zadny broadband nevybuduji, ale za penize statu poskodi ty, kteri se o neco snazi a zacali neco delat, misto aby cekali az je nekdo polituje a podpori. A ted na to doplati, protoze jejich projekty postavene od piky a prirozene roustouci z free hostingu k vlastnim serverum budou prevalcovany.
  • 17. 4. 2006 13:28

    Xerces (neregistrovaný)
    Je mi na blití. Jde to tady pěkně doprdele i přes obrovskou snahu některých jedinlů a malých týmu. Vždycky to ty kokoti nahoře neuvěřitelně poserou. Promiňte, že jsem použil takový slovník, ale tady už opravdu člověk nemá slov.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).