Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Email.cz mazal schránky od MK - Myslim, ze Email.cz svym arogantnim pristupem a pochybnymi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2000 8:52

    MK (neregistrovaný)
    Myslim, ze Email.cz svym arogantnim pristupem a pochybnymi praktickami si nezaslouzi, abychom jej pouzivali.
  • 13. 9. 2000 10:46

    Karel Kilián ml. (neregistrovaný)
    Zdravím,

    jsem rád, že téma Email.cz a jeho vlastní chápání registračních pravidel někdo otevřel. Já sám jsem se tímto tématem zabýval na www.1pcrevue.cz (ostatně odkazy na konci článku vedou právě tam), neboť mi Email.cz zrušil schránku z důvodu údajného porušení registračních pravidel. Jednání se zástupci této služby bylo velice zajímavé - na jedné straně se p. Pečínka (webmaster) snažil vstřícným způsobem vzniklou situaci vyřešit, na druhé straně mi pan France, ředitel společnosti ATC, vyhorožoval soudem za poškození "dobrého jména firmy" (ehmmmm), neboť jsem celou aféru zveřejnil. Když jsem mu pak prokázal, že chyba není na mé straně, nýbrž na straně Email.cz a že on sám coby ředitel společnosti nezná obsah pravidel této služby, požádal jsem ho o omluvu. Pochopitelně jsem se jí nikdy nedočkal. (třeba neměl čas - ale když ho měl na to, aby vyhrožoval ? :-/ ). Veškerou poštu z té doby mám pečlivě zazálohovanou, takže mohu svá tvrzení podložit.

    Chybu udělá každý, ovšem je důležité, jak se k ní postaví. Kdyby se v celé kauze angažoval pouze pan Pečínka, bylo by nejspíš všechno utichlo. Arogantní vystupování pana Franceho mě ale přesvědčilo, že s tímto problémem musím něco udělat a rozhodl jsem se pro řešení situace veřejnou formou (tj. na serveru 1. PC Revue!). Že se to panovi Francemu nelíbilo sice chápu, nicméně alespoň ukázal, jak umí jednat se zákazníky.

  • 13. 9. 2000 14:39

    bIRDIE (neregistrovaný)
    On p. Francl ma obecne takove "Zemanovske" chovani. Kdyz se pred nejakou dobou na Zive rozebiral ten problem ztraty dat, k diskuterum byl hrozne agresivni a neslusnej.
    Navic jeho reakce byly v tomto stylu:
    Chybu muze udelat kazdy (v tom s nim souhlasim), sice jsme v prvni tiskove zprave lhali, jako kdyz tiskne, ale v druhe jsme to uvedli na rovinu, tak jak ti dovolujete rozcilovat se, ze jsme poprve lhali?
    Email.cz NO MORE.
  • 13. 9. 2000 20:49

    Petr Oprchal (neregistrovaný)
    Tak Vam lidi nevim, ale at tam delaji co chteji. Ja jen vim ze mi kdosi rikal ze podle auditu jsou nejvetsim freeemailem v CR.

    Ucet tam mam a problemy jsem nemel - pretim jsem byl na postu a ten je KO - teda nemate-li tunu trpelivosti - navic trba i nekolik dni je mimo provoz.

    No ja vim ze to na postu nedelaji naschval, proc by ho jinak provozovali, ze ? a jeli tedy pravda ze email je ten nejvetsi tak klobouk dolu za technicke reseni - preci jen uz jste videli ze by se pretizil???

    Ja jim fandim a jestli smazali nekomu schranku a ten tvrdi ze prisel o 500 dulezitych mailu, ktere tam prisli za tejden dovolene ???? - tak to je peknej c.... chtel bych videt co v nich bylo aby to precetl - osobne ctu tak 10 mailu denne a kdyz sectu cas tak to zabere tak hodinu - kolik asi trva cteni 500 - ze by 50 hodin cisteho casu.... nebo tam jsou sdeleni typu ahoj .... spis bych veril ze to necet


    PS: Jinak ale vcichni klidne odejdete - ja zustanu - po vasem odchodu bude server jeste mene zatizeny a bude rychlejsi - teda de-li to vubec - uz ted je odezva tak mala ze ji nelze ani merit
  • 14. 9. 2000 18:21

    Vaclav Kabat (neregistrovaný)
    Nechci se zastavat p. France ale nedaji se ty maily treba zfalsovat?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).