Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Epidemie T-Mobile od Mila - Se zajmem jsem si precetla reklamu na T-mobil....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2003 1:50

    Mila (neregistrovaný)
    Se zajmem jsem si precetla reklamu na T-mobil. nezda se mi,ze by to bylo vyhodne.A ta smlouva? Je vubec legalni? Pripada mi spis jako lumparna a jeste vetsi, nebot se jedna o mlade lidi, kteri penize moc nemaji a stejne to musi patrne fuinancovat rodice. Patrne ta firma vubec nema tuseni, co je vyhodne. Za 231 Kc jen 50 minut? To jsou tak 3 hovory, nic moc. Jak je mozne, ze jeste chteji uctovat za volani vecer a o vikendech? Ja jsem v cizine, ale kdyz chcete mluvit o vyhodach, dam te firme tip. Ja pouzivam mobil pro byznys, takze si platim vice minut, ale pro srovnani: Mam 1700 minut na mesic za $ 99.--. takze je v tom zahrnuto 1700 minut od 6 do 6 vecer, pak zadarmo volani z mobilu na mobil cely den, takze tech 1700 minut mohu vyuzit pouze kdyz volam na pevnou linku. Dale od 6 vecer do rana a cele vikendy a svatky je volani zadarmo. Telefon - aparat mam tez zadarmo, nekdy jsou akce,ci program,kdy davaji zadarmo 2-4 telefony pro celou rodinu. Treba dcera ma 800 minut za 39.99, ma 2 telefony zdarma a tez volani vecer a o vikendech zdarma.To si myslim,ze je vyhodne. Kazdy v CR si naopak musi za mnoho tisic telefon koupit(nejmene jednou mu ho nekdo ukradne) a pak platit za vse, nic zadarmo. Tez se mohu pripojit bezdratove na Internet s notebookem a za 39.99 mam neomezene hodiny na Inetu.Nesmite prepocitavat dolary na Kc, ale posuzovat, kolik si kdo vydela. Nejnizsi statem uzakonena mzda i pro studenty je 6.95. Nikdo mu mene platit nemuze, ale vice ano. tak si vemte, jak je to i studentum dostupne. Za necelych 6 hodin si na to vydela a ma nekonecne hodin na volani. Takhle bych si predstavovala, kdyby telefonni organizace fungovaly i v CR a nekapsovaly se jen samy. Mam tam pribuzne a vim, jak pro mnoho lidi je pouzivani telefonu , ci Internetu jeste prepychem a ne zakladni pomuckou.
  • 3. 9. 2003 10:19

    phanatic (neregistrovaný)
    Tady jsme ale holt v čechách, za stejnou práci máme několikanásobně menší platy a proto je u nás zákonitě všechno mnohem dražší :-D
  • 3. 9. 2003 18:00

    cc (neregistrovaný)
    Proč to píšeš nám? Třeba by to zajímalo víc nějakýho hladovýho černocha v Africe, kterej těch 99 doláčů nevydělá ani za rok.
  • 3. 9. 2003 22:09

    R.P. (neregistrovaný)
    Troubo, my ale neplatime prichozi hovory a ty ceny nad kterejma se tady rozcilujeme mame mnohonasobne nizsi nez ty .. zrovna GSM je v evrope a zvlast v CR celkem dopredu, az prichod T-MOBILE nam to tu posral ... jojo, TMOBILE prisel, ja jsem odesel a firmu ktera dela drahou reklamni kampan na karty z kterejch se levne vola do Vietnamu a na Ukrajinu proste nechapu
  • 22. 9. 2003 9:26

    wang (neregistrovaný)
    nechapes? vysvetlim...
    tihleti vychodnari tady casto delaj na nejaky stavbe apod, pak to skonci a odjedou a nechaj tu po sobe nezaplacenej pausal..z toho duvodu se je TM snazi pretahnout na twist, kde mohou provolat jen to co si zaplatili...kdo by rekl ze je vysvetleni Twist Home tak jednoduche vid? :o)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).