Hlavní navigace

Farmář hledá ženu na Primě family sledovanější než Hlas Česko Slovenska

17. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyřazovací kolo pěvecké show na Nově mělo o 152 tisíc diváků méně než druhá řada reality show Farmář hledá ženu na Primě family, v níž se tentokrát také vyřazovalo.

Boj o to, kdo zůstane v pěvecké show Hlas Česko Slovenska na Nově a kdo ji bude muset opustit, v pondělí večer lákal diváky méně než reality show Farmář hledá ženu na konkurenční Primě family. Oba formáty šly přímo proti sobě, začínaly ve 21:20 a u dospělého publika výrazně zvítězil Farmář, kterého vidělo v průměru 831 tisíc diváků (podíl na publiku 23,55 procenta). Hlas se musel spokojit s 679 tisíci dospělými diváky a podílem 18,83 procenta.

BRAND24

K TÉMATU: Druhá řada Farmáře na Primě family má lepší nástup než loňská první

Pro Novu jde o výrazně podprůměrný výsledek, i když údaje se týkají pouze cílové skupiny diváků starších 15 let, zatímco nejsledovanější česká televize primárně cílí na diváky od 15 do 54 let (reklamu však prodává na všechny dospělé). Hlas měl problémy už v neděli, kdy těsně zvítězil nad psychothrillerem Škodná, který ve stejnou dobu jako pěveckou show vysílal první program České televize. Publikum Hlasu se v neděli pohybuje mírně nad jedním milionem diváků. Jeho počet klesl zejména po změně na letní čas.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).