Chefparade? To je ta škola vaření na Žižkově? Jestli tomu rozumím, tak to rozvážíte jen jeden druh jídla v té omezené oblasti na mapě?
No nevím, v té velké koncentraci hospod a jiných způsobů občerstvování, navíc v lokalitě, kde dělají lidi, co vydělávají nadprůměrně, se to vážně vyplatí?
Prý "V testech se dostali i pod deset minut" - to přivezli párek v rohlíku nebo nějakou hotovou pizzu z okýnka, že? :-))
Jinak, opět oblast podnikání, která jde naproto mimo mne, neboť preferuji jiný způsob stravování. A odcházím na oběd do příjemné hospůdky. Přeji dobrou chuť a rychlé gumy všem messengerům s jídlem!
Jídla jsou uvařená v restauraci Chefparade. Rozvoz je tak rychlý díky omezenému počtu porcí a oblasti rozvozu. Uvařené jídlo směřuje rovnou k zákazníkům a mezitím kuchař připravuje další porce, pro které se vrací další kurýři. Při testovacím rozvozu to byl pečený bůček a bramborovo celerovým pyré. Jíří, uLikeIT.
Jako fakt, díky za pobavení, když jsem si přečetl o téhle "konkurenci" pro DámeJídlo a došel k odstavci, že se to vozí na pár set metrech z JEDNÉ restaurace v Praze a JEDNO jídlo tak jsem málem spadl ze židle smíchy.
To je tak možná dobrý pro kancelář AutoMatu, ne? Rozvoz na sluníčkových kolech v centru Prahy pro trubky a aktivisti, pro který jsou auta fuj.
Jako pokud by to bylo tak, že se to specializuje na centrum města, kde se autem pořádně rozvážet nedá a bude to jako doplňková služba třeba toho DámeJídla, tak fajn.
Ale nazývat toto konkurencí pro firmu rozvážející prakticky ve všech velkých městech, to je opravdu legrace.
Jen by mě zajímalo, zda tímto vysokým sebevědomím trpí ti co to provozují (upřímnou soustrast) nebo redaktor potřeboval vyrobit z prdu kuličku :-D
Ale jako jo, díky za humornou vložku o nákladních kolech :-D