Chefparade? To je ta škola vaření na Žižkově? Jestli tomu rozumím, tak to rozvážíte jen jeden druh jídla v té omezené oblasti na mapě?
No nevím, v té velké koncentraci hospod a jiných způsobů občerstvování, navíc v lokalitě, kde dělají lidi, co vydělávají nadprůměrně, se to vážně vyplatí?
Prý "V testech se dostali i pod deset minut" - to přivezli párek v rohlíku nebo nějakou hotovou pizzu z okýnka, že? :-))
Jinak, opět oblast podnikání, která jde naproto mimo mne, neboť preferuji jiný způsob stravování. A odcházím na oběd do příjemné hospůdky. Přeji dobrou chuť a rychlé gumy všem messengerům s jídlem!
Jídla jsou uvařená v restauraci Chefparade. Rozvoz je tak rychlý díky omezenému počtu porcí a oblasti rozvozu. Uvařené jídlo směřuje rovnou k zákazníkům a mezitím kuchař připravuje další porce, pro které se vrací další kurýři. Při testovacím rozvozu to byl pečený bůček a bramborovo celerovým pyré. Jíří, uLikeIT.