Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Fotbalové přenosy na Internetu začaly fiaskem od Michal Krsek - Dobry den, ja bohuzel nenastavuju profily tech prenosu ani...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 8. 2008 12:05

    Michal Krsek
    Dobry den,
    ja bohuzel nenastavuju profily tech prenosu ani presne nevim, jak to je na stadionech. Zil jsem v domneni, ze ty profily obsahuji i PAL rozliseni - ale to se mohlo zmenit. CDN je dimenzovana dostatecne, hlavnim omezenim je, jaka konektivita vede na stadion (protoze ADSL nebo WiFi pouzit nemuzete, potrebujete tlusty a garantovany uplink). Zda a kdy bude PAL si netroufam posuzovat, pravidla nastavuje CT. Predpokladam, ze CT bude chtit postupovat metodou postupnych kroku (ktere ale neznam). Vcera na Slavii koukalo ve spicce vic nez 7.500 divaku (je tam nejaky ambientni provoz dalsich prenosu).

    Co se tyce LOH, tak internetova vysilaci infrastruktura je pripravena, nicmene vetsina lidi ma problem odlisit web a vysilani a ja vim jen o velmi malem kousku infrastruktury, takze tohle stanovisko neni relevantni. Bohuzel si majitele vysilacich prav vynutili nejaka omezeni, takze se obavam, ze vysilani bude mozne sledovat pouze na Windows platforme. Predpokladam, ze skalni fanousci nainstaluji virtualni stroje a do nich daji windousy :-)

    Obene receno, pokud mate dojem, ze by CT mohla vysilani nejak vylepsit, doporucuju jim napsat e-mail. pokud vim, tak se tema e-mailama zabyvaji. To, ze ne vzdy okamzite vyhovi, muze znamenat, ze reseni

    Co se tyce objemu videa, tak uz jsme meli prenosy, kdy toho videa teklo vic. Az nejaky takovy prenos bude, urcite dame vdet.

    Vyse uvedene informace jsou soukromym nazorem jejich pisatele.
  • 6. 8. 2008 19:16

    oci (neregistrovaný)
    Podle webu nacevi maximum tesne pod 7000 divaku. O PALu si bohuzel muzeme nechat zdat, dnes jen 384x288. Jinak zadne problemy z pohledu odbaveni signalu. Trhani zadne, bezi stabilne. Detske nemoci jako skore, casomira a soukrome rozhovory na ruchove mikrofony snadno casem zmizi.
    Budu doufat, ze priste uz bude plny PAL, treba jen na ipv6. Konecne by se mohly pohnout ledy, co myslis Michale? .)

    Zajimave vypada 8 nonstop streamu na loh.ct24.cz temi se mimochodem chlubila 802.CZ, ze je pusti svym zakaznikum do STB. Ale hadam, ze taktne mlci, aby je RRTV nesnedlo za ziva :o)

    Kolik videa ceskym internetem jeste neteklo?
  • 7. 8. 2008 11:10

    stoural (neregistrovaný)
    384x288? To rovnou to video mohli umistit na youtube :D
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).