Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Golf Channel nabídne živě jubilejní stý golfový turnaj. Česky vysílá už dva roky od jirka12 - Hoši, tohle je velmi seriózní webová adresa a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2012 22:34

    jirka12

    Hoši, tohle je velmi seriózní webová adresa a obvykle bývá i tahle diskuse, pokud jste si všimli. To, že se pravidelně zneužívá k píárku, televize si tady honí peří, to jsem si zvykl, ale že si tady budou vyřizovat účty rádoby "experti", to je na mě moc. Co je to za kecy, kdo je jak dobrý a podle čeho se určuje kvalita moderátora, komentátora atd? Vždyť je to všechno tak subjektivní. Jděte s tím do hajzlu. Posuzujte úplně jiné věci, hlavně ty měřitelné.
    Pěkný večer

  • 17. 6. 2012 23:16

    franta

    Tak všeobecně, kvalitu komentátora poznáš třeba podle toho, že nepozná hráče nebo hůl s kterou hráč právě hraje. Zvlášt pikantní je, když komentátor usoudí, kdo se má s kým rád podle toho, jestli hráči spolu zrovna mluví nebo ne, atd. Je toho moc a mě se o tom ani nechce rozepisovat, ale týká se to i jiných sportů a nejen jich. Takže milý jirko, kvalitu komentátora poznáš celkem lehce, hlavně podle odbornosti a jestli ne, tak to máš blbý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).