Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku GRID aneb supersítě a superpočítače od MK - Pochybuju, ze by manazer obchodniho retezce byl schopen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 1. 2001 10:22

    MK (neregistrovaný)
    Pochybuju, ze by manazer obchodniho retezce byl schopen kvalifikovaneho zasahu takove slozite akce, jakou je zasah do vypoctu - a to i v pripade, ze to bude znamena popotazeni mysi :-)))
  • 30. 1. 2001 11:01

    rouba (neregistrovaný)
    No nerad bych boural vase iluze, ale vetsina lidi v top managementu v ZAHRANICI jsou lide na svem miste a maji vetsinou velice spickove vzdelani v oblastech ve kterych pracuji, coz znamena i matematiku/statistiku a pocitace. Takze si nemyslim, ze by takovyto clovek nemohl udelat prislusny kvalifikovany zasah.

    Pochopitelne chapu vase pobaveni, pokud si v podobne situaci mam predstavit "ceskeho top managera", ale nebudme prilis zahladeni do sebe. Tento clanek je predevsim o technologii, kterou budou jenou vyuzivat multinarodni organizace k vlastnimu prospechu.
  • 30. 1. 2001 22:56

    Vladimír Stwora (neregistrovaný)
    Zbytečně podceňujete schopnosti a vzdělání českého top-manažéra v porovnání se zahraničním. Mohu to posoudit celkem objektivně, neboť už 16 let žiju v Kanadě a s tzv. západními manažery mám své zkušeností. Ti lidé nejsou o nic lépe vzdělaní, než jejich české protějšky - spíše hůře.
    Jsou daleko více jenodtsranní, vyškolení jen na úzkou množinu znalostí potřebnou pro svůj obor.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).