Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Hack společnosti Hacking Team: na seznamu klientů je i česká policie od tuma - Lépe bych to vystihnout nedokázal.

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2015 19:52

    Jiří Tůma (neregistrovaný)

    Odpojeno od internetu ale co střídavý stejnosměrný a spínané pulsní a podobně pojmenované. Stejně to končí stanovením si hranic minimálně jedné

    echo %HIGHESTNUMANO­DENUMBER%

    kam až to vede ?

    https://translate.google.com/#sw/en/tuma%20jiri

    Tůma krade i jinde, zde na lupě to jsem netušil jsem hloupí.

    A nemám jiný příjem zkrátka pokračuji, lépe řečeno nechávám běžet dál weby.

    Ale rád poskytnu místo, uvítal bych podporu ať už SW , HW. Klidně k internetu připojit a dohromady obranu Hackeři útočící od 8 do 12 pak jsou 2 hodiny na oběd a ve 4 padla. Jako požární to beru a pak ji raději uvolním prostor u mě sám to je nejbezpečnější alespoň nyní nemám lepší nápad. Státní tajemství a peníze nejsou pro mě podstatné pokud nejsou nutné raději tenhle směr nebudu nyní rozebírat. zemanovanahrad ultimatum mok kamsi.info knizectvi
    knizecistat zdarma pokud, někdo nainstaluje např php Linux a nějaký prostě ať tam mohou lidé něco psát a nějak si to třídit BEZ REKLAM je toho bohužel není to sepsané určitě vše sem našel na internetu. Platit Upc za to že volá mojí myš. Myslíte že jí to zvedne ? Moje rozhodnutí vzhledem k času. Hosting a databáze mi schází, nemusím mít velký prostor ani rychlost třeba jen email na nic.cz. S potěšením budu brmlat dál odpusťte mi to já se zkrátka musím ptát cereální automaty vykazují chybu že ?

    Ano byl takový pokus o tajemný vzkaz :) A je mi jedno, mám být Hitler nebo Žid. Pokud nebude reakce nebude ode mě žádná akce jen dokončení důkazů, svědčících ne o něčí vině, ale o předpokládaných následcích. Kritiky prosím o shovívavost, bude dost času se na mě vyřádit slibuji.

    Jen pro doložení kompetentnosti, znalosti.
    Vyučil jsem se sou ISŠT a dnes se to jmenuje SOS Okres Benešov. Doložím v případě zájmu ale to není důležité, více mě zaráží proč máme v zásuvce jeden kolík a dvě díry mezi 220 až 240 a přibližně 50 Hz. Nač jsou tři dráty. V koupelně dvojitá ochrana stejně znamená spojení.

    A jakou frekvenci používáme v počítači kolik má obyčejná CB vysílačka 40 kanálů používají se antény všesměrové 5/8 1/2 3/4.

  • 7. 7. 2015 20:21

    Cohen (neregistrovaný)

    Dve diry jsou v zasuvce proto, aby si ten kolik mohl vybrat. Co by to bylo za zivot bez moznosti volby?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).