Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku HDTV - návyková záležitost, která se za chvíli stává standardem od Sasan - ....takže i já přispěju svým názorem do pranice....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 1. 2010 11:56

    Sasan
    ....takže i já přispěju svým názorem do pranice. Každý člověk je jiný, někdo rád přemýšlí nad obsahem a smyslem TV pořadu, někdo rád konzumuje způsob prezentace. To platí nejen o HD, ale i o SD. Já se řadím do skupiny přemýšlivých, kteří, když už se na něco dívají, přemýšlí o tom, co tím chtěli tvůrci říci. Olympiáda je podle mě bude patřit spíše ke konzumnímu způsobu prezentace TV obsahu. Ale i přesto vážně uvažuju o pořízení DVB-S2 sat receiveru, protože mám HD Ready zobrazovač. Nicméně, nechci za HD obsah platit a nevadí mi odlišná jazyková stopa, takže dám přednost ARD/ZDF HD. Časem uvidím, jestli se rozhodnu i pro české HD programy.
  • 31. 1. 2010 12:34

    bez přezdívky
    I já jsem šel stejnou cestou jako pan Soška,na satelitu je FTA HD kanálu víc jak na SKY linku a obsahově si tam také dost v naší rodině vybereme.Televizy jsem si pořídil novou LCD jelikož ta stará odešla a oprava se nevyplatila.Ke koupi sat kompletu jsem byl dotlačen přechodem na DVB T jelikož v mém bydlišti signál jaksi neni a nebude.Televize je už HD tak jsem si pořídil i sat komplet HD.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).