Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Hlas měl na Nově přes milion a půl diváků, Aréna národů mnohem méně od Malata1 - Aréna národů: Soukromě tipuji, že tak polovina diváku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2012 10:10

    Malata1
    Aréna národů: Soukromě tipuji, že tak polovina diváku to při disciplíně se živým býkem přepnula.

    Hlas: Tento formát mě příliš neoslovil, spíše jsem koukal v Superstar na ty úvodní rychlé smršti talentů/netalentů a hlášky poroty. Dále mám obavu, že te je spíše formát pro národy, které si víc libují v patosu a umění 100x říci to samé,pochváli ale pokaždé jinak. Má trochu obavu, že z poroty hlavně dvojka Dara a Pepa Vojtek nebude mít po 12 dílech už co nového říct a jak zaujmout.
  • 13. 2. 2012 12:37

    bez přezdívky
    Cože? Spíš naopak, disciplíny s živým býkem byly na tom to nejlepší a z toho ten formát určitě těží. Je to hodně drsné a nebejt toho, tak nic moc. Takže příště se budu a tipuji, že i většina dalších diváků, dívat jen díky korridě. Je to poměrně jednoduchá myšlenka, udělejte zastaralou soutěž národů v bazéncích a s podivnými kostýmy a pusťte do toho divokého a nebezpečného býka. Tudíž se ta nuda kolem každou druhou disciplínou promění v pořádný adrenalin a diváci se rádi dívají.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).