Hlavní navigace

Hvězdně obsazený dokument „Je s námi konec?“ na NGC

5. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: NGC
UVNITŘ GALERIE A VIDEO – Stanice National Geographic Channel oznámila získání celosvětových práv na vysílání dokumentu o klimatických změnách.

Celovečerní snímek je varováním vydaným krátce před americkými prezidentskými volbami a voličům připomíná, aby se rozhodli hlasovat pro politiky, kteří se zabývají změnami klimatu a praktickými postupy ke zlepšení životních podmínek. Vznikl ve spolupráci RatPac Documentary Films, Appian Way a Insurgent Media. Producenty byli Leonardo DiCaprio, Brett Ratner, Fisher Stevens, Jennifer Davisson a Trevor Davidoski a výkonným producentem byl Martin Scorsese.

Klimatické změny jsou nejzávažnější hrozbou, kterým naše planeta čelí, vyjádřil DiCaprio své obavy. Musíme spojit své síly a jednohlasně požadovat jasné činy. Závisí na tom naše přežití. Tento dokument předkládá symptomy a řešení klimatických změn dříve, než dojde k překroucení základních fakt těmi, jejichž hlavním zájmem je finanční zisk z fosilních paliv.

K TÉMATU: Nový web a podzimní novinky stanic National Geographic

V dokumentu vystoupí současný prezident USA Barack Obama i bývalý prezident Bill Clinton, ministr zahraničí USA John Kerry, generální tajemník OSN Pan Ki-mun či papež František I. Dále uvidíme výzkumníky z NASA, odborníky na ochranu lesů, vědce i horlivé aktivisty, kteří se všichni snaží spojit své síly a zachránit svět.

Stanice National Geographic uvede snímek „Je s námi konec?“ (Before the Flood) v kinech v New Yorku a Los Angeles tento měsíc. Následovat bude celosvětová premiéra na National Geographic Channel ve 171 zemích a 45 jazycích.

cif 24 - early cena - média

National Geographic Channel je televizní a produkční odnoží National Geographic Partners, společného projektu 21st Century Fox a National Geographic Society.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).