Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Icecrypt S3250CCiHD: HD satelitní, pozemní a kabelový přijímač v jednom od Dan Volejník - Dobrý den, výše recenzovaný settopbox jsem si před...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2014 0:45

    Dan Volejník (neregistrovaný)

    Dobrý den, výše recenzovaný settopbox jsem si před krátkou chvílí pořídil i firmy http://sat-tech.cz/ za dobrou cenu 3100 Kč, tedy o celých 500 levněji, než se píše v článku pod recenzí. Má to ale háček. Nedostal jsem k přístroji ani český natožpak odpovídající anglický návod (pán na prodejně to trochu popletl, nicméně mám slíbeno, že mi český návod i ten správný anglický, dodají do měsíce.

    A tak by mne zajímalo, jak to, že pod článkem je uvedeno, že je dodáván Český, anglický a německý manuál, když mě bylo tvrzeno, že český manuál ještě není vyroben?

    Znamená to tedy, že si prodejci satelitní techniky konkurují ve vytváření českých návodů pro nové settobboxy a neposkytují si je mezi sebou navzájem? A neměl to spíš řešit centrálně výrobce, aby byl jeden kvalitně zpracovaný návod, který by si všichni prodejci přístrojů mohli při nejhorším vyjet z tiskárny

    A ještě k té čtečce: Mě v ní ICE karta Skylink šlape, takže s funkčním softwarem to u sat-tech seženete. Nevím, jak je to jinde, zda je to vývoj od výrobce, tudíž by to měli mít všichni prodejci, nebo si software řeší každá firma sama. Víte to někdo?

    A ještě prosba na autora Čestmír Polák:
    Mohl byste prosím uvést, které video formáty tento přehrávač z externího disku přehrává(avi, mp4, mkv, h.264,)? Například by mne zajímalo, zda když si na Icecrypt STC6000 natočím nahrávku jako ts soubor, tak zda ji tento nový přijímač dokáže přehrát. Mám ho krátce a jsem vytížený, tak jsem to zatím ještě nezkoušel.

    Ale celkově se přijímač jeví jako super volba. Narozdíl od televize se zde dá odděleně naladit kabelová a pozemnní část na kabelovce, takže se neztratí jedny nebo druhé kanály tak, jako v TV Sony.

    A poslední dotaz na autora, či jiné znalé: Kdy bude tento box podporovat HbbTV? Bylo by to super.

    Zdravím.

  • 26. 3. 2014 0:57

    Dan Volejník (neregistrovaný)

    A ještě musím dodat, že na webu http://sat-tech.cz/ se o novém přijímači nedočtete, což je škoda. Doufám, že si brzy zaktualizují stránky, říkal jsem jin to už před časem a stále nic.

    Zbytečně nahánějí zákazníky jinam. Dnes je přeci webová prezentace to nejdůležitejší, jak se firma (částečně e-shop) prezentuje. Takže prosím, až si tohoto textu ve firmě všimnete, udělejte nápravu.

    A s těmi návody by nebylo naškodu objednat to centrálně přes výrobce nebo na to udělat nějaké sdružení, až se nevytváří tucty stejných návodů ke všem novým mašinkám.

  • 26. 3. 2014 7:02

    bez přezdívky

    V přijímači, který jsem obdržel k testu jsem měl SW 1.5.85. Prosím ozvěte se mi na mispraha@volny,cz abych s vámi mohl prokonzultovat odlišnosti a případně informovat o změnách i ostatní čtenáře. Děkuji Č.P.

  • 26. 3. 2014 10:30

    ivovi (neregistrovaný)

    Vzhledem k tomu, ze HbbTV mi nefunguje ani u prijimace Icecrypt T2300HD ktery HbbTV ma umet, bych vubec nesazel na to, ze Icecrypt STC3250CCIHD nekdy HbbTV bude umet.

  • 26. 3. 2014 19:13

    Dan Volejník (neregistrovaný)

    Jak jsme pořešili s panem Polákem, tak přístroj zvládá i použití čtečky na ICE karty, pokud ovšem má aktualizovaný software na verzi:
    0A0B2B00_1.5.85 EMU.
    Test byl proveden na verzi bez EMU, a proto to nefungovalo. Ovšem nahrávky kódovaných programů se takto sice dekódují, ale jen pro přijímač. Nedají se tedy přehrát v PC.

    Odzkoušel jsem na radu pana Poláka, že pokud se použije starý cryptoworks modul a ICE karta, tak je pak nahrávka (z kódovaného programu) přehrávatelná i v PC.

  • 27. 3. 2014 6:12

    bez přezdívky

    Ovšem nahrávky kódovaných programů se takto sice dekódují, ale jen pro přijímač. Nedají se tedy přehrát v PC.

    Tak to je jasné když je vybaven Ali3606.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).