Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Andrej Babiš koupil vydavatelství Mafra, jednání s českým Ringierem nedopadlo od Pavel Kysilka - Trochu poupravim Vas nazor na nekvalitni potraviny od...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2013 22:36

    Pavel Kysilka (neregistrovaný)

    Trochu poupravim Vas nazor na nekvalitni potraviny od jmenovaneho vyrobce. Je to jen otazka poptavky a nabidky. Co se tyce uzenin, tak znacka "Kmotr" z Kromerize od pana Babise, je velmi dobra. Ale priplatite si. I kdyz dnesni "Kostelecke uzeniny" zadna slava za tu cenu.. Bohuzel vetsina spotrebitelu oceni predevsim cenu a pak muze mit na zahrade bazen a o tom to je.

    Jinak obchodne to ma Babis zmakly hodne dobre a koupe Mafry byl hodne dobrej tah. V 15:30 jsem hadal, ze koupi Mafru, kdyz ne Ringer Axel a v 16:30 jsem se nemylil. Muj dalsi tip je, ze necha Blesk na prijmech z reklamy trochu "vykrvacet" a koupi jej take.

    Vcelku me to usvedcuje v tom, ze media nejsou k nejakemu dalsimu podnikani spatna investice.

    gf

  • 27. 6. 2013 10:19

    ph (neregistrovaný)

    Tomu slovenskému estébákovi nejde o zisky. Ten potřebuje média k propagaci té jeho vlastní politické strany. Médii začne pravidelně masírovat mozečky svých potencionálních poddaných. Je vidět že to byl pilný žáček estébáček!

  • 26. 6. 2013 16:57

    No vida.. (neregistrovaný)

    na našem území. Nic se samozřejmě co se objektivity týče v těchto plátcích nezmění, leda možná k horšímu, jestli to ještě ale jde.

    Doufám, že toto klausovo dítě 90tých let, tohoto prodejce gumy v pečivu a koňských zdechlin z ciziny místo čerstvého hovězího masa brzo policie také dá tam kam patří.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).