Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ilegální pochybnosti o Červeném tlačítku od Pan Klobouk - Ta poslední věta je od člověka, co se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2010 10:43

    Pan Klobouk (neregistrovaný)
    Ta poslední věta je od člověka, co se o pár příspěvků výše těší na dvojku Roko - Falmer hodně veselá. I když je pravdivá. :-))
  • 11. 2. 2010 22:35

    krakonoš (neregistrovaný)
    Taky bychom se nemuseli opičit po každém idiotovi, jen proto, že je z GB, nebo odkudkoli jinde. Ale podstatné je toto: Pokud si tento humus do počítadla někdo nainstaluje a na ono tlačítko klikne, odešlou se příslušná (i nepříslušná) data na server soukromé společnosti, která, za peníze daňových poplatníků, bonz vyhodnotí a potom eventuelně předá policii k vyšetření. Pokud to přeložíme do obecné češtiny: Nepohodlné weby budeme likvidovat tak, že pomocí jednoduché machinace nafintíme balík udání a web práskneme. Policie sice po čase zjistí, že naše udání není relevantní, ale humbuk, který kolem celé záležitosti vznikne, provozovatele webu spolehlivě odrovná. A pokud bude chtít majitel ,,problematického" webu být v klidu, malé všimné snadno zařídí, že veškeré bonzy na tento web budou ignorovány.
  • 11. 2. 2010 22:28

    krakonoš (neregistrovaný)
    A na co se těší ty? Na modrý puč po prohraných volbách? Jestli půjdou preference takhle dál, tak KSČM ODS už brzy v procentech předběhne. A po tom, co modří debilové teď ve Sněmovně předvádějí je zázrak, že nespadli ještě níž. Stejně jim to k ničemu nebude, protože po volbách vezmou jejich deformy rychlý a krátký konec.
  • 11. 2. 2010 10:41

    krakonoš (neregistrovaný)
    Červené tlačítko instalovati znamená na příval spamu všeho druhu se v dohledné době připraviti. Nikdo vám totiž nezaručí, že pouhou instalací tohoto spywaru nenainstalujete do počítače trojana, který může být kdykoli dodatečně modifikován tak, aby odesílal to, co bude jeho zřizovatele zajímat a nikdo vám také nezaručí, že se s údaji, které tento spyware získá, nebude šmelit, nebo že nebudou zneužity k vaší škodě! Ještě štěstí, že tento paskvil pod Linuxem fungovat hnedtak nebude a silně pochybuji o tom, že se někdy najde natolik ,,uvědomělé" dítě, které po prohlídce nějakých atypických stránek toto tlačítko použije. Praxe je o tom, že pokud děti takovéto stránky navštěvují, činí tak konspirativním způsobem, protože si dovedou dobře spočítat, jak by případná reakce rodičů vyzněla. Takže, jako obvykle: Další Kocábovina, která nic nevyřeší. Ještě štěstí, že po volbách už tenhle člověk nebude moci dále škodit.
  • 11. 2. 2010 11:23

    Ironic (neregistrovaný)
    Děti si stránky s dětskou pornografií neprohlížejí. Tady všem uniká smysl červeného tlačítka. Tlačítkem se hlásí nevhodný obsah, jako DP nebo rasismus. Policie nemůže zablokovat web s normálním pornem.

    A já určitě nebudu posílat polici svojí IP adresu. Stejně nikdo neví, co to tlačítko doopravdy děla. Na zive říkali, že tohle tlačítko se používá i ve Velké Británii, takže bacha;)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).