Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Internetové bankovnictví České spořitelny více než 72 hodin nefunkční od umiyaki - netusim jestli jsou penize za reklamu na strankach...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2005 21:52

    umiyaki (neregistrovaný)
    netusim jestli jsou penize za reklamu na strankach lupy za delku stravenou jejich sledovanim nebo za kliknuti. Pokud je to varianta prvni, tak chapu, proc jsou zde uverejnovany tyto naprosto zbytecne clanky. Scenar je vzdy stejny. Nejak organizace udela neco spatneho "spatneho" (vyberte si :-)) a v nasledne hromade nazoru "nazoru" :-) se nahoni nejake ty penizky za reklamu.
    Co se tyce vypadku S24: 1. Pokud jsem debil a necham si platby na posledni chvili, jak kdosi tady pise, tak se nemohu divit, ze se neco muze pokazit a ja termin splatnosti prosvihnu. Staci si zlomit nohu a nez mi to da nase zdravotnictvi doporadku (mozna dalsi "reklamni" clanek na lupe), tak bude po terminu. 2. Jak muzete srovnavat elektronicke/internetove bankovnictvi banky, ktera na tomto postavila svoji strategii (eBanka) a ČS. Osobne si myslim, ze min. 70% lidi, kteri chodi do ČS nejaky internet nezajima. Co pro ne nabidne eBanka??? 3. U nas ma eBanka jeden bankomat, sporitelna 8. 4. Kolik myslite, ze ma nasmlouvana eBanka obchodniku, aby slo u nich platit kartou ??? 5. Co se tyce poplatku, ty jsou opravdu zlodejske. 6. Ale pokud si nemuzete vybrat z bankomatu, protoze jste furt na nule a cekate az Vam dojde kazda koruna, tak nevim za co chcete nulove poplatky. Za Vase krasny oci ??? V tomto ma eBanka pravdu: "hod nam na ucet kazdy mesic 15OOO cisteho a mi se s tebou budeme zadarmo bavit."
  • 31. 5. 2005 22:32

    Ivo (neregistrovaný)
    Já bych měl na to jiný pohled.
    1. Pokud nás banky vyhnaly od přepážek neskutečnými poplatky očekávám po právu, že jejich net je kvalitní a to nejen co do spolehlivosti, ale i do bezpečnosti. Zabezpečení aktivních operací ve standartní ceně služby (a ne za 1000 Kč příplatek za čipovku) bych považoval za samozřejmost.
    2. Pokud má dle ankety "odborníků" nejlepší net spořka, která se zabezpečuje login a heslem pak je zbytečné o čemkoliv diskutovat.
  • 1. 6. 2005 9:04

    Jitka (neregistrovaný)
    Každý normální člověk si u spořky pořídil za 300,- "kalkulačku" a stanovil limit na 0, takže autorizuje každou operaci.

    Pokud někdo spoléhá na číslo a heslo, tak stejně nemá na své peníze právo.
  • 1. 6. 2005 12:49

    honza (neregistrovaný)
    Od kdypak stojí kalkukačka 300,- kč ? , když jsem si jí chtěl asi před měsícem pořídit, dostal jsem na přepážce ceník, kde byla cena přibližně 1500kč, a to tedy nechci platit v žádném případě.
  • 1. 6. 2005 22:00

    Jitka (neregistrovaný)
    viz http://www.csas.cz/banka/application?pageid=documentpage&docid=1010/Novinky/NEWS_IE_OT01_018470.htm&portal=internet&lang=cs&type=cms&tree=banka

    Kolik to stojí teď netuším, na stránkách mají jen jakýsi výtah ze sazebníku kde kalkulačka není, kompletní sazebník je asi tajný.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).