Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ivan Petrův (Brašnářství Tlustý): Budeme prodávat online do Japonska od Brašnářství R. Tlustý a spol. - Děkujeme, nový web bude leden, únor 2015 (není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 11. 2014 22:40

    Brašnářství R. Tlustý a spol. (neregistrovaný)

    Děkujeme, nový web bude leden, únor 2015 (není to jen o webu ale i o zakázkovém systému který je schovaný za webem)

    Vaše Brašnářství

  • 20. 11. 2014 7:39

    Radek O. (neregistrovaný)

    Ano, vaše příspěvky mne provází na FB "na každém kroku" a vždy jsem uvažoval, jak máte nastavené kapaně, že jsem u inzreátů tak oblíbený. Ale je pravda, že jsem cílovou skupinou, takže u mne jste zacílili dobře.

    Co se týká ceny, tak mám za to, že s ohledem na typ výroby a materiály jsou ceny naopak nižší, než bych čekal. Prostě za ty peníze výborná koupě a co jsem měl možnost ošahat vaše výrobky, tak jsou opravdu dobře zpracovány a kvalitní. Za to chválím.

    Na čem bych ovšem zapracoval jsou webové stránky. Posledně jsem si vybíral brašnu messenger a nepochopil jsem, proč jsou příplatky k těmto brašnám úplně mimo (myslím v úplně jiné sekci na webu). Navíc není většinou vidět, jak ten příplatek vypadá. Těžko si prak představit, jak ten výsledný produkt může vypadat. Chápu, že není jednoduché mít nafocené všechny kombinace, ale minimálně grafická vizualizace toho, jak třeba daná kapsa apod. vypadá, jak je řešena a kde přesně, by se hodilo. Nicméně i celkově, na to jak kvalitní zboží prodáváte působí ta stránka jako přeprodej "koženého" výrobků z číny. A kdo vás nezná, musí odejít, protože tomu dle mého jen těžko neuvěří.

    Každopádně ať se daří. Je super, když jsou zde firmy, které dělají i něco jiného, než jen přeprodávají hotové produkty, ale mají vlastní tvorbu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).