Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ivan Petrův (Brašnářství Tlustý): Budeme prodávat online do Japonska od Igor - Osobně považuji sociální sítě za velký nešvar doby...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 11. 2014 14:00

    Igor (neregistrovaný)

    Osobně považuji sociální sítě za velký nešvar doby s dosud neobjeveným škodlivým potenciálem. Ale je fajn slyšet, že to někomu pomohlo k úspěchu. Aspoň nějaké pozitivum. Já jsem na firmu pana Tlustého narazil čirou náhodou, ale rozhodl jsem se je vyzkoušet a i je navštívit. Je to skupinka nadšených lidí, kteří se snaží dělat poctivou ruční práci a prorazit na trhu zavaleném šmejdy všeho druhu. A na výsledcích jejich práce je to vidět. Už na první dotek cítíte, že si na tom dal někdo záležet, že máte v ruce něco, co se za měsíc nerozpadne. Držím jim i všem dalším firmám a podnikatelům, kteří chtějí poskytovat kvalitní služby a dělat výrobky, které jejich majitele třeba i přežijí, všechny palce a ať se jim daří! A čtenářům radím, aby se o podobné dobré zkušenosti dělili s ostatními, ať již na mnou zatracovaných sociálních sítích, nebo raději úplně normálně, lidsky, když jdou posedět s přáteli, v práci, ve škole, v klubu. Ale hlavně je podpořte. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým zakoupením jejich služeb nebo výrobků, protože jen tak udržíme šikovné české ručičky a chytré české hlavičky, aby je ten globální svět nesemlel.

  • 21. 11. 2014 19:05

    Jojo (neregistrovaný)

    Souhlas!

    Jen nevím, proč tak zatracujete soc. sítě. Měl jsem pár známých, kteří se k tomu stavěli taky odmítavě, ale když jsem jim vysvětlil správné principy využívání, nastavení bezpečnosti a všechny spojené výhody, tak jsou dnes všichni nadšeni. Stačí se jen naučit využívat výhod a že jich je! ;-)

    Jinak, "nešvarem" se "škodlivým potenciálem" může být úplně stejně email a obyčejné web stránky, když s tím někdo neumí pracovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).