Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak jsem kupoval CDMA od jirIN - a samozřejmě platí pravidlo,že se určitě objeví víc...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 8. 2004 8:48

    jirIN (neregistrovaný)
    a samozřejmě platí pravidlo,že se určitě objeví víc nasratých ohlasů než pozitivních. Vemte, kolik hlasů na cmda.cz bylo na nefunkční modem, já to nečetl (jen o rychlosti, ňáky úvahy o DC++). Desítka velmi nasratých lidí, kteří protože jsou oprávněně nasratí, to napíší do všech diskusí. Ty stovky co jsou spokojeny asi své názory nezveřeňují a stežují si spíš na tu rychlost apod.
    To že autor vždy dostal pochybnou krabici, asi je jasné že řadoví zaměstnanci na to házej bobka a měnili modemy jak na běžícím pásu :)
    Jinak obďivuji autorovu energii, oběhat tolik prodejen, bych asi neměl sílu.
    Vzpomeňme na ADSL jak začínalo, trvalo mu to o dost dýl než se ustálilo. CDMA běží pár týdnu. Možná se trošku unáhlili s uvedením na trh, neznám margketingové strategie, ale není to tím že v létě je v práci víc času?V září přece jen fofry a na nějakou změnu inetu nebudou mít lidi moc času.

    Jinak doma sdílené ASDL přes wifi s pár kámošema - spokojenost maximální.
  • 19. 8. 2004 1:59

    Xspy (neregistrovaný)
    No nevím. Těch lidí co reklamují CDMA bývá v prodejně Eurotelu poslední dobou víc než dost . Mě sice modem funguje
    (díky bohu) , ale co fórum ohledně CDMA tam lidé popisují stejné problémy . Nechce se mi věřit, že by 10 - 100 lidí kompletně obsadilo internet a snažilo se eurotelu uškodit :)))
  • 21. 8. 2004 21:03

    jeje (neregistrovaný)
    Hele, nepracujes ty nekde u Erortelu nebo dokonce u Telecomu??? Podle tveho sdeleni mi to tak nejak pripada .... vono kdyz si nekdo vydelava prodejem suntu, tak neprizna ze jsou to sunty
    ps: nekde je tu zminena sabotas Telecomem - nedivil bych se v této zemi.
  • 22. 8. 2004 8:57

    jirIN (neregistrovaný)
    Kéž by, to bych mel jine penize na vyplatni pasce :) No ta moje "obhajoba" Eurotelu vychazi z toho, ze i kdyz mam PaegasMobile, tak Eurotel jsem mel jako vic profi sit. Ono vsichni remcali, kdyze uz to CMDA bude, pak se to rozjede, ma tou mouchy, tak vseci remcaji.
    Jinak Telekom nemam v oblibe.
    Ono hold Telecomu je jasne toto:
    jakmile ta majorita dialupu ziska inet nejak jinak,tak sbohem pevna linko, neb mama,tata,synek,dcerka kazdy ma mobil, naco platit pevnou.Tak se to stalo i u nas :)
  • 22. 8. 2004 12:33

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    A proto take Telecom pri prodeji ADSL nuti (a to, IMHO, nezakonne) k odberu dalsich sluzeb (hlasovych). Pak mu ty cisla preci jen vychazeji "hezci" ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).