Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak vypadá Chello od UPC ve světě? od nindža - To co jste vyplodil v uvodu textu se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2004 12:22

    nindža (neregistrovaný)
    To co jste vyplodil v uvodu textu se rozhodne neda nazvat zasvecenym komentarem, je to jen souhrn faktu, nalezenych na onech deseti prosurfovanych strankach (pokud vam podobny research pripada jako drina, tak bych chtel videt vase dalsi clanky). Osobni komentar NULA, zamysleni nad temi fakty NULA. Vymluva "tak to zkuste sam" je snad nejstarsi na svete, zkuste si uvedomit, ze vase texty a komentare pod nimi ctou nejen laici a lide s nizkym I.Q. (jak to podle komentaru obcas vypada), ale i profesionalove z IT a ostatni autori, nekteri si mozna i anonymne pod clankem rypnou. Ostatne pokud se chlubite tim, ze mate stejny clanek jeste na dalsim webu a vymluvy resite stylem "na tohle jsem nemel cas", jiste si nejakou tu kritiku zaslouzite. Tak uz si konecne nasypte popel na hlavu a zkuste najit trochu sebereflexe.
  • 26. 3. 2004 15:47

    Matus Serdula (neregistrovaný)
    Mrzi ma ak sa vam clanok nepaci. Ak mate nejake konkretne rady ako sa zlepsit rad si ich vypocujem a rad sa naucim nieco nove.

    Myslite ze som sa chvalil? Ako, cim, kde?

    Kritiku prijmem. Samozrejme sa ale nenecham drbat za veci ktore nie su pravda.
  • 26. 3. 2004 17:21

    Tom Tobula (neregistrovaný)
    Ahoj,
    já myslím, že Vám to dalo práci, ono probírat se více weby a slučovat informace jen tak, aby "měly stejného jmenovatele" je HODNĚ PRÁCE.

    Oproti tomu by čas na zformování do tabulky byl už marginální, ostatně si myslím, že jste při psaní komentáře data v nějaké tabulce pro svůj přehled stejně měl, ne.

    Doporučení od Lupy pro psaní článků se nemůže brát úplně 100% vážně, resp. je třeba si pomoci, když to moc omezuje. Tabulku bylo možné dát někam externě na jiný web nebo stranou jako samostatnou stránku HTML (nebo třeba POP-UP) a dát na ní odkaz.

    Pokud jste měl tabulku třeba v Excelu, tak sice HTML "vyblité" z tohoto prostředku by chtělo silnou povahu, ale jde to během 5 minut (jako samostatná stránka HTML) a kdo má zájem, tak si poradí. V nejhorším mi to pošlete a já vám to někde opublikuji.

    Pokud Lupa doporučuje .JPG tak je to asi kvůli fotkám, nevím proč by měla mít problémy s .GIF (ale může mít, chce to komunikovat s redakcí). Grafy aj. čárově řídké obrázky je lepší dát do .GIF, protože i velké obrázky vyjdou pak malé a přesně ostré (klidně i do 40kB, což je nejspíš kvůli natažitelnosti stránky v reálném čase než jako technický limit). Úplně nejlepší výsledky lze dosáhnout s programy, které umí webovou optimalizaci (používám Photoshop 6 a ten ji umí skvěle). Opět mohu opublikovat.

    Jinak pro copy&paste doporučuji spíše prohlížeč Mozilla než IE. Mezi Mozillou a WordPadem lze kopírovat docela dobře, zatímco z IE je nutné kopírovat leda tak do Notepadu, aby se ztratily nesmyslné formátovací znaky. Z IE je možné naopak dobře kopírovat do Wordu, jenže to je proprietární formát a co s tím pak...
  • 26. 3. 2004 17:44

    Matus Serdula (neregistrovaný)
    Dakujem, dakujem, dakujem!!!

    Vdaka za podnety na vylepsenie. Kritika s konstruktivnymi navrhmi sa mi paci.

    A pouzivam OpenOffice, nie Excel, to len tak btw.

    >> ostatně si myslím, že jste při psaní komentáře data v nějaké tabulce pro svůj přehled stejně měl, ne.

    Ano, nejaku tabulku som mal, ale bola to iba taka pracovna verzia. Tu su este linky na grafy

    Graf: chello classic - ceny/rychlosti
    Graf: chello classic - porovnanie cien

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).