Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak zrušit pevnou linku od Českého Telecomu od Tonda - Dojít na telecom a vyplnit formulář, to umí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 5. 2005 15:46

    Tonda (neregistrovaný)
    Dojít na telecom a vyplnit formulář, to umí každý, chvilka práce. Ale mnohem důležitější otázka pro mne je: Co s telefonním číslem? Pevná linka je teď asi tak 3x dražší než VoIP. Spíš by mne tedy zajímalo:

    Kam se dá převést tel. číslo tak, aby dál fungovalo a kolik to stojí (např. na Fayn, na mobil ...) Které firmy tuhle službu dělají? Jaký je paušální měsíční poplatek za provoz čísla?

    Až se lidi dovědi, že za 2000 si převedou číslo jinam a možná za něj nebudou platit ani měsíční paušál, a číslo bude dál fungovat, bude těch, co si pevnou linku od žlutého drahouška odhlásí o kousek víc (jestli vám teda šlo o tohle ...)
  • 23. 5. 2005 10:15

    thomasCZ (neregistrovaný)
    ANO SOUHLAS, proc tady neni clanek, ktery by nam nastinil moznosti kam a za jakych podminek je mozne prenest sve cislo? V soucasne dobe mam ve sve firme 3 pevne linky a stejne volam pres VoIP. Ale nechci prijit o me tel cisla (vizitky, web, tistene reklamy, ...)
  • 25. 5. 2005 15:08

    krakonoš (neregistrovaný)
    Změna je život!
    Je pravda, že zrušení pevných linek znamená pro firmu určitou jednorázovou investici. Ovšem je také pravda, že přechodem na levnější službu se tato investice rychle vrátí. Čím déle váháte, tím víc si škodíte. Hlavně nesázejte na to, že Telecom sníží ceny. Možná ještě několikrát upraví tarify a pak tiše zkrachuje. Ale pokud chcete ušetřit, rychle od něj utečte, máte - li možnost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).