Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jaké bude IPTV od Volného? od suck - Mam pocit, ze maji i zelenou linku, kam...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2006 15:31

    suck (neregistrovaný)
    Mam pocit, ze maji i zelenou linku, kam se da dovolat zdarma, takze to ze si volal na placene cislo je tvoje hloupost, protoze si byl linej zjistit si vic. Popisovani nekorektniho jednani vagnim, vznesl jsem dotaz blabla, nemam moznost blabla, je ubohou kritikou. Nejsem zastancem jejich sluzeb, ale kdyz uz neco kritizuju, tak aspon tak aby to melo hlavu a patu, pripadne to bylo konstruktivni, tvuj prispevek je leda tak blabolem, ktery patri do skupiny hospodskeho zvatlani...
  • 20. 6. 2007 22:30

    Jose (neregistrovaný)
    To je pravda. Volný získal určitou Auru tím, že byl první v ČR na telefonnickém připojení ZDARMA. Čímž nabral mnoho klientů a byl zapsán v Česku positivně. A do dnes u něj má mnoho lidí včetně mne, svou schránku. Ale jeho positivní nadčasové jednání, již dávno NENÍ PRAVDOU. Dnes patří spíše mezi podprůměrné. Seznam i Centrum i Atlas nabídnou schránky podstatně větší. Jejich vyhledávače byly lepší vždy. I dovolí větší velikost zaslané zprávy. Co je ještě horší. Zatím, co všichni, tedy i Tiscali atd. nabízejí kvalitní antispamovou a antivirovou ochranu běžně velmi kvalitní a ZDARMA. Volný za ní drze požaduje 500Kč a to ještě nijak moc nefunguje. Tedy nejvíce Spamu a Virů, ke mně přišlo vždy přes Volný a to používám 8 schránek u 8 různých provozovatelů. Také služby ADSL nejsou nic moc a ne, že bych chtěl chválit O2 Telefónica nebo Radikomunikace a přijdou mi poněkud lepší, než Volný. Je to prostě již dost nefunkční moloch. Tedy monstrum RAKOUSKÝ TELECOM. Takže od toho nelze už nejspíše nic moc zajímavého chtít a jsou na trhu podstatně lukrativnější firmy. Sláva Volného dávno zkončila.
  • 24. 11. 2006 9:29

    monterjirka (neregistrovaný)
    Na společnost VOLNÝ si dejte POZOR! Chovají se naprosto nekorektně, když jim to nevyhovuje, odmítnou s vámi komunikovat,...
    Na jejich informační lince (placené, číslo 246 000 333) dlouhé minuty posloucháte "debilního robota", který vám nabízí dlouhé minuty to, co nechcete a nakonec vám oznámí, že všichni operátoři hovoří a že se máte zavolat později. Zase za peníze!

    V červnu jsem vznesl dotaz na společnost VOLNÝ, někdo z dotazu "vykouzlil" jakýsi požadavek, který ale nedokázali realizovat, ještě do konce června jsem se snažil to zrušit, pak ještě několikrát, přesto dodnes nemám možnost si nechat zřídit rychlý internet, protože společnost VOLNÝ cosi nakonfigurovala na má telefonní lince, co může zrušit jen ona, ta tvrdí, že to je vyřízené, ale ve skutečnosti to není!
    Tak s touhle bandou grázlů opatrně, abyste pak nelitovali jako já, že jste naletěli na takové lumpy a podvodníky!!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).