Hlavní navigace

Jan Barta: Rozprodej Elephant Orchestra je skoro dokončen

19. 11. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

„Minulý týden jsme dokončili prodej Elephant Trafficu německýmu Team Internet AG, provozovateli parking platformy ParkingCrew.com,“ píše na svém blogu zakladatel Elephant Orchestra Jan Barta. Elephant Traffic je platforma pro monetizaci zaparkovaných domén pro domainery. Rozprodej původní firmy Elephant Orchestra je tak podle Barty skoro u konce. Její lead generation divizi už na jaře koupila firma ePojisteni.cz. 

„Minulý týden jsme dokončili prodej Elephant Trafficu německýmu Team Internet AG, provozovateli parking platformy ParkingCrew.com,“ píše na svém blogu zakladatel Elephant Orchestra Jan BartaElephant Traffic je platforma pro monetizaci zaparkovaných domén pro domainery.

Rozprodej původní firmy Elephant Orchestra je tak podle Barty skoro u konce. Její lead generation divizi už na jaře koupila firma ePojisteni.cz. 

Podle Barty byl Elephant Traffic jednou z jeho největších nočních můr: „Výsledkem bylo propálených tak zhruba 30 milionů Kč na tomhle projektu. Poučení z toho je následující – cut your losses early,“ píše na své blogu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).