Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jan Svoboda: Události by mohly být jen na ČT 24 a Večerníček na ČT 2 od David Křížka - Nevím, ale sporné momenty, jako nafilmovaný pád fotbalisty,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2011 9:10

    David Křížka
    Nevím, ale sporné momenty, jako nafilmovaný pád fotbalisty, se rozebírají v přestávkovém nebo pozápasovém studiu. Nebo na ČT4 občas běží pořad Kamelot, kde se probírají kauzy. Minulý týden bylo téma ohledně odvolání komise rozhodčích, dneska budou v Kamelotu kandidáti na šéfa FAČR. V tomhle panu Svobodovi nedávám za pravdu. Asi pořádně nesleduje ČT4. I v pořadu Na slovíčko se řeší některé kauzy.
  • 15. 9. 2011 14:18

    David Petrusek
    "Rádobyanalýzy" z přestávkového studia jsou zoufale málo. A výkony Oty Černého v pořadu Na slovíčku ani nestojí za řeč. S názorem pana Svobody v téhle věci naprosto souhlasím. Diskuze musí jít více do hloubky, ČT4 nemůže být jenom zprostředkovatelem sportu jakožto zábavy, ale musí zároveň propagovat výchovný aspekt sportu a dávat prostor různým názorům na sportovní kauzy (viz ta Rezkova nafilmovaná penalta - to je ukázkový příklad, který by měla ČT zevrubně řešit). Dále třeba téma velmi aktuální téma financování sportu, role ČSTV a sportovních svazů - i tato témata patří na obrazovku ČT4!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).