Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Je to veřejnoprávní? ptá se Rádio Impuls k plánu rockové stanice Českého rozhlasu od PavlosPM - Nechápu proč se kdokoliv bojí! V DABu bude...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 2. 2015 21:37

    PavlosPM

    Nechápu proč se kdokoliv bojí! V DABu bude místa pro všechny a kdo bude lepší, ten uloví posluchače a kdo je lempl, tak má smůlu. Řeci co je a není veřejnoprávní jsou mimo. Schvaluju, aby ČRo udělal i rockovou stanici, sportovní i dopravní a klidně i další!

    Impuls má nyní kvalitní pokrytí a proto vede a asi se už obávají a právem, že půjdou do kytek!

  • 4. 2. 2015 9:53

    PavlosPM

    Vysílat pro každého? Co je to za hloupost, to jde dnes udělat? :-D To se pak můžeme vrátit do doby před rokem 1989, to se taky vysílalo pro všechny a tím pádem by stačil jeden program. Necháme tedy dle Vašeho návrhu jen Radiožurnál a zrušíme Dvojku, Vltavu, Plus, Wave, atd. Jenom protože ho neposlouchá každý? To můžete zítra požadovat, aby Česká televize zrušila ČT24 a ČT Sport, protože to nezajímá každého. Nebo zrušíme rovnou Déčko, protože to nevysílá pro každého, ale jen pro děti? Je rok 2015! Nejprve trošku přemýšlet a pak psát kraviny. Naopak je fajn navyšovat konkurenci a tím i kvalitu a ten kdo nemá sílu bojovat, tak ať tu není. Dodám, že nejsem žádný fanda rockové hudby. Posluchač na tom může jen získat.

    A že se rádio Impuls cuká? No jasně, dnes je tady cca sedm celoplošných stanic a v DABu jich tu bude časem 20 a možná víc a proto se bojí, že půjdou honem rychle dolů, tak okolo sebe kopou. A kopat budou všechny ty Evropy 2, Frekvence 1, Impulsy apd. Navíc všechny tyhle stanice mají na internetu své odnože, proč myslíte, že je mají? Protože jich pak většinu dají do DABu, každý se bude snažit pustit další stanice.

  • 3. 2. 2015 22:21

    Caraiman

    A co bude další? ČRo Šlágr? ČRo Krkání? Proč by veřejnoprávní program neměl vyrábět program pro každého?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).