Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jízdomat chce ovládnout trh a mít do roka sto tisíc uživatelů od Tomáš Kapler - Popravdě zatím je tam bohužel tak málo jízd,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2011 17:35

    Tomáš Kapler (neregistrovaný)

    Popravdě zatím je tam bohužel tak málo jízd, že jsem nikdy nenašel odvoz a to zkouším Praha / Brno, tj. nic tak málo častého. IMHO by marketing měli věnovat právě do billboardů na hlavních silničních tazích (www.bigmedia.cz), nějaké ppc jsou k ničemu, proč by to proboha někdo hledal?

    Jinak osobně bych do auta klidně někoho vzal do auta zadarmo, spíš by mě zajímalo, co to je za člověka než cokoliv jiného. Tj. dokážu si představit vylepšení např. do komunitních sítí, kde bude moci někdo napsat "příští středu jedu ráno do brna" a ono se to projeví i v jeho fb profilu, na twitteru atd.

  • 5. 12. 2011 11:56

    Ondřej Bouda (neregistrovaný)

    To není hajzlík, to je chudák - kolik času stráví každý den cestováním? Já bych s ním rozhodně neměnil.
    Jinak máte podivuhodnou schopnost generalizace - většina lidí, které jsem kdy svezl, auto neměla. Zrovna jako já, když jsem jezdíval stopem - jo, a nejvíc jsem stopem najezdil o dovolené na civilce. Na civilce mi totiž "žold" nestačil ani na jídlo (žil jsem zčásti z úspor, zčásti z dotací rodičů), takže cesta vlakem/busem nepřipadala v úvahu.

  • 3. 12. 2011 0:05

    Méďa Béďa (neregistrovaný)

    "co to je za člověka než cokoliv jiného" - vychcaný hajzlík. Cca před 3 roky jsem jezdil denně do práce z Prahy do Plzně busem SA, občas jsem jel autem. Při cestě z Prahy do Plzně jsem na nájezdu na D5 zastavil chlapíkovi... Svěřil se mi, že tak jezdí denně, z Chrástu jede svým autem do Plzně, jde na stopa, nechá se odvézt do Prahy, a odpoledne obráceně.

    Tak jsem si řekl, proč jsem vůl, co jezdí za své busem, a od té doby jsem žádnému stopařovi nezastavil...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).