Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kabelová televize UPC zařadí kanály HBO a Cinemax v HD kvalitě už za pár dní od Jirka - Co se týče HBO Comedy, tak není pravda,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 6. 2014 14:21

    Jirka

    Co se týče HBO Comedy, tak není pravda, že by jen reprízovalo pořady z HBO. Ano, do velké míry tvrzení o reprízách u této stanice platí, ale neplatí to výhradně stoprocentně. Některé seriály a pořady totiž najdete pouze na HBO Comedy, přičemž na HBO a HBO 2 se nikdy neobjevily a neobjeví ani v rámci repríz. To je případ premiérových komediálních seriálů, např. Taková moderní rodinka, Zajatci předměstí, Průměrňákovi, Terapie online, dále se jedná i o britské sitcomy (z poslední doby např. Kuků, Páteční večeře, Mizerná výchova), nebo i původní TV pořad z produkce americké HBO "John Oliver: Co týden dal a vzal". To vše se vysílá premiérově i reprízově pouze na HBO Comedy.

  • 16. 6. 2014 21:22

    Michal

    Souhlasím, že něco málo reprízované není, ale přece jen si myslím, že kvůli těmto "nickám" dělá UPC příliš veliký rámus, aby zastřelo ostatní svoje problémy a nedostatky, které se projevují úbytkem nespokojených klientů.

  • 16. 6. 2014 8:45

    Michal

    Akorát že HBO2 a HBO Comedy neustále dokola opakuje pořady, které už tisíckrát vysílal hlavní kanál HBO. Takže kde je nějaký přínos pro klienty? Kromě toho UPC už třetí měsíc mlčí k situaci s Novou, HD programy jsou fuč, Nova Sport také. Né že by to bylo nějaké výrazné neštěstí, kanál Nova je aspoň pro mě nekoukatelný, ale třeba F1 v rozmazaném rozlišení je hnus a na Nova Sportu bylo občas něco k vidění. Ovšem UPC klientům nabízí a nabízí a ve finále klienti zjišťují, že vlastně nenabízí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).