Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kdo nic nedělá, nic nezkazí od Cobra - Vždycky se strašně těším na články od paní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2008 10:53

    Cobra (neregistrovaný)
    Vždycky se strašně těším na články od paní Zychové... Ona je totiž jediná, kdo mě svým zobecňováním polopravd a vypichováním pochybných studií dokáže rozesmát...

    Nevím, jaké psychopatické děti ty studie studují, ale já hraju počítačové hry a koukám na akční filmy poměrně dlouho - asi od pěti let (je mi 24) a můj flegmatický přístup k životu a lidem okolo se nijak nezměnil (nikdo si nestěžoval na krvavé oči a příliš mnoho hodin strávených s nožem v ruce nebo se zapálenou sirkou). A znám takových víc.
    Navíc máme ESRB rating, který udává, od kolika let je která hra vhodná. Pokud je na krabici napsáno 15+ (násilí v symboličtější podobě), 17+ (spousta krve, až naturalistické násilí) nebo dokonce 18+ (nahota, erotický obsah, nebo v kombinaci s násilím), je starostí rodičů, aby se taková hra do rukou mladšího dítěte nedostala...

    No a pak tu máme ještě ty sebevraždy. Vězte, že naprosto psychicky normální a vyrovnaný člověk sebevraždu ani vraždu jen tak nespáchá... To by se muselo stát něco velmi závažného a nabádání od "neznámého" člověka na internetu to není... Ostatně o emocionální nevyrovnanosti té slečny vypovídá už jen to, že považuje kohosi na internetu za svého "kluka" (taky jsem byl v tomhle ohledu emocionálně nevyrovnaný, ale k sebevraždě by mě nikdo nepřemluvil).

    A vraždu herní postavy srovnávat s vraždou skutečnou? Děláte si srandu? Takových postav jsem za těch 19 let zabil spousty (a nejsem sám) a nikdo mě za to nesoudí... Pravda, nedělal jsem to přes jejich účet, ale hezky na férovku v souboji (herním...).

    Ale co, vždyť můžeme říct, že "počítačové hry jsou špatné, ááááno", aniž bychom kdy nějakou hráli, protože na něco se to svést musí... Možná že by se rodiče měli přestat bát her a televize, a začít se bát sami sebe... Jednou mají za dítě zodpovědnost a cokoliv se mu stane, je v podstatě jejich vina (diskutoval jsem o tom se svojí matkou a uznala to taky).
  • 12. 11. 2008 11:09

    Mysel (neregistrovaný)
    Hry jsou spatne, ctenari internetovych periodik jsou spatni, autorka je spickova tvurkyne textu filosoficko-sociologickeho zamereni, jen ma chudinka smulu na agresivni reakce v diskusich pod svymi clanky. :o)))

    C'est la vie.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).