Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kolik budou stát základní registry? od lol - kdyz uz jste tu vypustil to moudro o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 7. 2011 10:41

    lol (neregistrovaný)

    kdyz uz jste tu vypustil to moudro o vysetrovatelich ze zahranici tak napiste i odkud. nebo patrite take k tem co si mysli ze v zahranici korupce neexistuje? namatkou pandury, gripeny, casa, to nejsou ceske vyrobky ze? ono totiz nestaci, ze nekdo korumpuje, k tomu musi byt i druhy ktery se korumpovat necha.

    ps: nezastavam se tech gauneru prisatych ke statnimu ci obecnimu rozpoctu (at uz firmy ci politici), ale predstava o zelenejsi trave za humny cz kotliny mi prijde neskutecne naivni, zejmena kdyz mam od rodiny info z prvni ruky (italie, francie, nemecko).

  • 25. 7. 2011 10:14

    P2010 (neregistrovaný)

    To nakonec budou ve skutecnosti delat "bodyshoppovani" chudaci za minimalni penize a podle toho to take bude vypadat. Tohle je v CR stale stejne.

    Tahle zeme uz si nedokaze poradit sama zevnitr. Jedina moznost je nejake obcanske sdruzeni s duveryhodnymi osobnostmi, ktere shromazdi od svych clenu penize a za ne najme nejake vysetrovatele ze zahranici, kteri v tehle zemi zacnou konecne odkryvat vsechno to svinstvo. Od nasich lidi se toho uz nedockame nikdy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).