Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kolik si Telecom vybalancoval? od Tomas Brandejsky - Doba minula nas ucila cist mezi radky, autorovi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2002 9:42

    Tomas Brandejsky (neregistrovaný)
    Doba minula nas ucila cist mezi radky, autorovi se to podarilo jen z casti.
    Cely problem muze mit dve roviny - snizeni ceny pro privatizaci (v tom pripade vystupuje management nikoli v zajmu sveho vlastnika - statu, ale v zajmu vlastnika budouciho), nebo jak spravne uvadi autor clanku znevyhodneni budouci konkurence. Toto znevyhodneni ovsem nemusi probehnout jen na cenove urovni, ale i na urovni poctu potencialnich zakazniku. Dnesni nastvani uzivatele, kteri prave vystali frontu na odhlaseni telefonu jiste nebudou znovu ziskavat mobilni linku od alternativniho operatora, ale preorientuji se na mobilni site, v mnoha pripadech na dcerinnou spolecnost - Eurotel.
    Dalsim zajimavym dusledkem zdrazeni muze byt pro Telekom i eliminace malo volajicich zakazniku a tedy snizeni nakladu na udrzbu site (ale proc ji tedy Telekom nedavno modernizoval?).
  • 8. 1. 2002 9:53

    Michal Kubeček (neregistrovaný)
    ale proc ji tedy Telekom nedavno modernizoval?

    Protože musel. Obávám se, že to bude ten hlavní důvod. Řeči o zkvalitňování služeb a spokojenosti zákazníků jsou jen PR blábol.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).