Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kontroverzní jízdní řády zastavily na iDnes.cz od anonym - Tak jsem si zkusil, jestli se tedy něco...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2007 13:41

    anonymní
    Tak jsem si zkusil, jestli se tedy něco změnilo a program dává alespoň trochu validní stránky.
    Nikoliv, všichni tady kecáte a plácáte o reklamě a uživatelcíh a nikdo není schopen se ani podívat, jaké hrubé chyby jsou v přesměrovávání odpovědí na vyhledaný spoj.
    To zase jiný IT-plácal napíše o tom, jak musí být naprosto bezvýznamná stránka úspěšně validní. Nepsalo se o tom na Lupě zrovna minulý týden?
    P.S.
    Možná by bylo dobré, kdyby autoři článků na Lupě si alespoň rámcově občas Lupu přečetli, aby nevypadali jak novináři z televize, ti také umí jen zeditovat odstavce a pak někomu dát přečíst.
  • 10. 9. 2007 14:38

    Martin Krejčí (neregistrovaný)
    Validitu stránek jsem nezkoušel, ale nepřekvapilo by mě, kdyby nebyla stoprocentní. Ve FF však funguje a to je důležité. Také idnes zatím převzal aplikaci tak jak je a validitu stránek určitě vylepšovat nebude, přinejmenším do nějaké zásadní změny layoutu ne. Ty chyby v přesměrování odpovědí na vyhledaný spoj by mě zajímaly, na nic jsem nepřišel. Mě se to jeví, že aplikace funguje stále stejně, pouze se změnila počáteční část URL (doména) a ve skinu se trochu objevila nějaká idnesová grafika.
  • 11. 9. 2007 14:42

    anonymní
    Při vyhledávání používají přesměrování 302 tak, že v Location NENÍ uvedeno absolutní URL, ale jen cesta začínající (bez dalšího) adresářem. Už to je podle RFC2626 špatně.
    A aby togo nebylo dost, tak je v parametrech (za otazníkem) uveden čas s neescapeovanou dvojtečkou. Některým WWW-klientů, nemusí být jasno, zda vše až k : není schéma.
    Ale to je typický programátorský brak vyskytující se na serverech MSIE. Jedině mi není jasné, proč místo : ti tupci nepoužívají třeba jen tečku. Prostě využívání MSIE snižuje IQ.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).