Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Koupí Novu čínské CEFC ve spojení s finanční skupinou Penta? Podle Reuters nabízejí téměř 11 miliard korun od Icepepan - Tady je vidět, že Pan železný měl pravdu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 11. 2017 11:43

    Icepepan

    Tady je vidět, že Pan železný měl pravdu a za něj televize dobře fungovala a pak ho vyšachalo PPF ven a Nova šla do sraček kdy TV Prima byla vždy oproti Nově běčko a vysílala jen staré filmy či reprizovala všechno po Nově a to sám železný přiznal veřejně, že spolupracují s Primou!!! Toto už je dávno pryč a TV prima je 3x lepší televize než Nova Filmy, Seriály a tečou tam peníze!!
    Pamatuju dobu kdy Nova přetahovala k sobě všechny herce a moderátory z jiných televizí, vždy je zlákala na vysoké platy a šel tam každý i Robert Záruba šel dokomentovat hokej v roce 2000 a zdrhl české televizi, zasádně byl proti Nově ale velké prachy je prostě Zbraň... toto už je historie a CME ve vendení Adriana Sarbu stáhl Novu na dno kde je tam už tak od roku 2010. Pro zajímavost železný plat měsíčně 10 mega Libuše šmuclerová jako prog. ředitelka 700 000 a to v roce 1999!
    činská firma je investiční společnost a činaní patří k elitě protože mají prachy ale nebudou čnisné serialy ale oni chtějí tu tv dobře prodat a vydělat ale komu??? nebo vytulenovat a zničit
    V roce 2003 chtěla koupit Novu RTL ale šlo to zpět CME

  • 26. 11. 2017 13:25

    xsc

    Nikoliv, do dluhů se Nova dostala už při stěhování na Barrandov. Další už to jen zhoršili, Sarbu v tom byl jen premiant :-)

  • 26. 11. 2017 0:04

    Steve

    Jj, je to tak ...

    Ono za Železného bylo více zábavy, více vlastní tvorby ... Dnes je co... krom nekonečných seriálů nic.

    No zase bude SuperStár, uvidíme co z toho vytřískaj .... Sice byla pauza (což tomu jistě pomůže) ale ve výsledku už je to přecijen stará soutěž. Uvidíme.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).