Hlavní navigace

Krajský úřad propouštěl kvůli hraní her

23. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Středočeský krajský úřad propustil pět svých zaměstnanců za hraní počítačových her v pracovní době. Dalších třináct pracovníků za stejný prohřešek přišlo o odměny na celý rok. Tyto kroky jsou výsledkem měsíčního monitorování využití počítačů na úřadu. Někteří rekordmani hráli karty a jiné hry na počítači více než polovinu pracovní doby. Rekordmanem byl pracovník odboru školství a životního prostředí, který hrál hry víc než 70 hodin, uvedl pro Právo středočeský hejtman Petr Bendl. Namátkové…

Středočeský krajský úřad propustil pět svých zaměstnanců za hraní počítačových her v pracovní době. Dalších třináct pracovníků za stejný prohřešek přišlo o odměny na celý rok. Tyto kroky jsou výsledkem měsíčního monitorování využití počítačů na úřadu. Někteří rekordmani hráli karty a jiné hry na počítači více než polovinu pracovní doby. Rekordmanem byl pracovník odboru školství a životního prostředí, který hrál hry víc než 70 hodin, uvedl pro Právo středočeský hejtman Petr Bendl. Namátkové kontroly prý budou na úřadu v budoucnu pokračovat. (Novinky.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).