Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Levnější Internet od Telecomu? od Pavel - A proč jste také nezlevnili běžný dial-up? Proč...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 6. 2001 20:17

    Pavel (neregistrovaný)
    A proč jste také nezlevnili běžný dial-up? Proč neustále blokujete rozvoj českého Internetu díky nepřiměřeně vysokým poplatkům za dial-up? Anebo jinak - kdy už konečně zlevíte klasický dial-up(pokud kdy vůbec)? Opravdu prosím o nějakou solidní, vyčerpávající odpověď..
  • 8. 6. 2001 23:05

    Vladan Crha (neregistrovaný)
    K mírnému poklesu ceny za běžný dial-up došlo naposledy v září. To že ČTc nyní zlevnil připojení přes ISDN neznamená, že se nemohou měnit i další ceny. Žádná společnost ale neinformuje o svých cenových strategiích předem, tím spíše ne v diskusi na webu. To je fakt, který musím, ať chci nebo nechci, respektovat.

    Pokud vím, žádný z našich konkurentů nenabízí svým současným klientům nižší ceny za běžné dial-up připojení, než ČTc. Chápu, že někomu se může zdát snížení cen u ISDN malé, ale každopádně je to pozitivní krok a zdaleka ne poslední.

    Skutečnost, že rozvoj českého internetu není "zablokován" dokazují podle mého názoru mimo jiné i výrazné nárůsty internetového provozu (délka a počet připojení přes naši telefonní síť) v posledních měsících. Pokud se nám podaří dohodnout s českými ISP, chtěli bychom je pravidelně zveřejňovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).