Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Linux v kanceláři od martin - ano, moc hezka pohadka :) pro zacatek reknu, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2001 16:03

    martin (neregistrovaný)
    ano, moc hezka pohadka :)
    pro zacatek reknu, ze nejsem ani arogantni linuxak ani zaslepeny mikrosoftak, obecne s ms produkty travim vice casu . . .
    rad bych, aby podobna situace nastala u nas ve firme a usetrila se alespon polovina penez za sw a nalila se napr. do hw nebo cehokoliv jineho, jenze kdyz jeste dneska horko tezko uzivatele chapou rozdil mezi c: a d:, tak je tezko budu ucit jinemu zpusobu prace ve wordu (starofisu) nebo necem jinem obecne. Tohle ostatne by byla malickost, na ktere bych hned vyhorel a vedeni spolecnosti by me s linuxem vyhodilo hned pri prvni ukazce (bez ohledu na jakykoliv jiny aspekt). dalsi vec, kterou bych nebyl schopny uchodit by bylo prepsani nekolika soubezne pracujicich a spolukomunikujicich is, jejichz nasazeni by stalo stalo dalsi moje nervy, hromadu casu (radove roky) a hromadu penez (radove desitky milionu). takze tady linux nekolik let nehrozi ani omylem
    na druhou stranku veci nechapu, proc napr. na pocitacich ve statni sprave, kde se pouziva jen hloupj office (vicemene jen word, ale za cenu licence office) na w2k, kdyz stat porad breci, ze nema penize, ehm, ehm. On je to asi problem pro ty line prdele, co se na urade flakaji (vim, o cem mluvim, delal jsem na nekolika mestskych a okresnich uradech strukturovanou kabelaz s dodavkou serveru) se naucit neco jineho, za ty nehorazne penize, co odvadime na danich . . .
  • 7. 11. 2001 17:59

    Jan Merka (neregistrovaný)
    Mrknete se na http://www.linuxworld.com/site-stories/2001/0823.xterminal.html, jak se da usetrit. Netvrdim, ze se to uplne musi hodit pro Vasi firmu, ale jako zdroj konkretnich informaci/zkusenosti link stoji za shlednuti.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).