Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ministr Mládek: za vysoké ceny mobilních služeb může ČTÚ, ÚOHS a radní Malý od Petr M - Malý má sice svázaný ruce, ale aspoň se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2017 6:55

    Petr M (neregistrovaný)

    Malý má sice svázaný ruce, ale aspoň se nevzdává a je vidět snaha o změnu.

    Takový člověk je nebezpečný a musí být zničen... Pro komunisty (rudý i oranžový) je kdokoliv schopný, férový a samostatně myslící nepřítelem číslo jedna.

  • 7. 2. 2017 8:15

    OB (neregistrovaný)

    Uvědomte si, že je to pouze jeden z pěti členů Rady - jeho rozhodovací pravomoc je nulová. Může přicházet s nápady, ale když je ostatní radní neschválí, tak s tím nic nezmůže (od loňska bude na jeho straně ještě Jiří Peterka, ale pořád jsou to jen dva proti třem). Co ale mohl a dělal, bylo vnášet do úřadu transparentnost - od jeho nástupu se už ostatní radní nemohli příliš okatě stavět na stranu operátorů, protože p. Malý by o tom veřejně mluvil.

    Kritizovat p. Malého (který ani není a nebyl předsedou Rady!) za nečinnost ČTÚ je tedy z principu nesmysl. Je-li někdo za ne/činnost ČTÚ zodpovědný, pak je to Rada jako celek a dále předseda Rady; a za Radu jako celek nese zodpovědnost MPO (ministr MPO je ten, kdo jmenuje radní ČTU - každý rok jednoho, což zase znamená, že ze současného obsazení nemůžeme vinit osobně p. Mládka - ten už většinu stavu zdědil).

  • 6. 2. 2017 23:51

    q (neregistrovaný)

    Malý jen žvaní a skutek utek. V době jeho jmenování jsem na základě jeho kritických článků doufal v změnu, ovšem marně. :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).