Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mohou zákonodárci vymýtit spamming? od Zdeněk - Podle tohoto zákona je pak otázkou, jestli stejná...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2002 11:19

    Zdeněk (neregistrovaný)
    Podle tohoto zákona je pak otázkou, jestli stejná nevyžádaná pošta je i ta, kterou nám v podobě reklamních letáků hážou různé firmy do schránek. Myslím, že je dokonece časově náročnější otevřít schránku a s letákem dojít ke koši, než zmáčknout DEL :) Myslím, že stejně tak i postihování spamu je absolutně nereálné a dost často je sporné pokud, že se jedná o spam, či například objednané zasílání novinek, kterého si daný uživatel ani nevšiml, že s ním někde souhlasil nebo někdo jiný náhodou (či úmyslně) uvedl jeho email...
  • 25. 4. 2002 16:46

    shrek (neregistrovaný)
    1. Na "snailmailovou" schranku mate moznost napsat, ze si neprejete, aby vam byly letaky dorucovany a dorucovatele to musi respektovat.

    2. Pokud si toho uzivatel nevsiml nebo na to zapomel, je to jeho blbost. Na druhou stranu takove "spamy" se daji obvykle snadno rozeznat a odber odhlasit.

    3. Ja bych uvital, kdyby kazdy odber novinek ci neceho podobneho byl vazan na potvrzeni e-mailem. Tim bychom zabranili blbym vtipum.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).