Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Na Barrandovu padaly hlavy, skončil šéf programu Stoniš i výkonný ředitel Žádník od VSimon - a teď to není už tak dobré? Nevím,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2013 12:47

    VSimon

    a teď to není už tak dobré? Nevím, jestli by neměli ještě chvíli (do konce ledna) počkat, co ty pořady udělají a pak něco měnit. Přece jen, některé z pořadů běží pouze 14 dní a Barrandov je menší televize, možná by to chtělo ještě trochu času.

    Ten nápad s obnovením starých pořadů není vůbec špatný, Riskuj, Kolotoč a Kufr (ale už raději bez Zedníčka) by mohl zabrat. Sice to není třeba můj šálek kávy, ale někdo jiný tyto pořady měl třeba rád.

    A nová stanice? Zrušený Animáček zde mrzel hodně lidí (možná proto přišel Barrandov o tolik diváků), takže ano novému kanálu. A Animáčka do stejného času, jako býval právě na druhou stanici. Otázka ale je, co kromě něj, aby to nebyl jen reprízový kafemlýnek a jestli na takové špásy Soukup má peníze nebo jestli čekal, že mu Barrandov ty peníze bude "tisknout".

    Mají už plán, co budou dávat až skončí Věřte nevěřte? Jsou ve dvou třetinách.

  • 14. 1. 2013 13:35

    Pechy P.

    U Barrandova je problém hlavně to, že kromě odpoledne a podvečera mají velmi slabé denní schéma, je to vysílání "aby se neřeklo". Barrandovské kopírování Novy a Primy je z 5 procent (nebo kolik to vlastně mají) nevytrhne. A co se týče Animáčku, tak ten by mohl zabrat čas, kdy se vysílají německé telenovely nebo běží EZO.TV.

  • 14. 1. 2013 13:55

    VSimon

    ... během dne seriály typu Moriz a Konstantin nemohou moc oslovit, ale své publikum mají, stejně jako Prima Love.

    Pokud jde o EZO, vysílají je myslím hned dvě (dopoledne, tam by animáček šel, i když část dětí je už možná věku pro školku atd., v noci nezabírá myslím žádná z televizí, data nedává k dispozici radši ani Soukup, bylo by to žalostné, možná 100-200 tisíc diváků mezi všemi televizemi).

    Je pravda, že by schéma mohli "nabít" lepšími věcmi, ale jen pokud na to mají. Avšak druhou věcí je fakt, že ani tématické kanály velkých televizí stabilně nevykazují sledovanost o mnoho rozdílnou (vyšší nebo nižší).

    Možná, že je Barrandov "na vrcholu" toho, kolik diváků dokáže mladá (menší) televize na současném trhu zaujmout.

    Těžko to hodnotit, ale někteří diskutující už dříve říkali, že by Barrandov nemusel do technologií zase tolik investovat - měl by sdružené náklady s hlavním kanálem. Hlavní těžiště nákladů by bylo v licenci, přenosových cestách, vysílaném obsahu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).