Hlavní navigace

Na jaké televizní vysílání ještě platí zákony?

23. 3. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Desetimilionová pokuta. Taková hrozba je připravena na každého, kdo se pokusí neoprávněně provozovat televizní vysílání. Ale co je ještě televize, a kde už začíná Internet? Pro první svět platí regulace podle mediálního zákona, zatímco druhý si užívá nevázané svobody. Hranici mezi nimi prověří správní řízení Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) s frýdeckou-místeckou firmou Mattes AD, poskytovatelem IPTV. Více informací naleznete v dnešním článku Na jaké televizní vysílání ještě platí…

Desetimilionová pokuta. Taková hrozba je připravena na každého, kdo se pokusí neoprávněně provozovat televizní vysílání. Ale co je ještě televize, a kde už začíná Internet? Pro první svět platí regulace podle mediálního zákona, zatímco druhý si užívá nevázané svobody. Hranici mezi nimi prověří správní řízení Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) s frýdeckou-místeckou firmou Mattes AD, poskytovatelem IPTV. Více informací naleznete v dnešním článku Na jaké televizní vysílání ještě platí zákony? z našeho sesterského serveru DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).