Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Na Steamu hry kupujeme, často je ale vůbec nehrajeme od Flasi - Nepochybně je to napadlo, ale stejně jako 99%...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 4. 2014 13:13

    Flasi (neregistrovaný)

    Nepochybně je to napadlo, ale stejně jako 99% ostatních velkých vydavatelů nechtějí vydávat hru bez DRM. A Steam je DRM, které uživatelům (resp. jejich většině) celkově vadí dost málo. Někteří ho ani nechápou jako DRM.

    Nevím, jestli to byla vlastnost, nebo bug, ale ano - bylo běžné, že steam si stáhl Skyrim znova i když už byl nainstalovaný z fyzického média. To bylo nepochybně hloupé, ale kdyby měl kvůli takovéto chybě člověk končit s někým, tak mu nezbyde nikdo.

    Až budete umírat hlady, protože Tesco zavedlo nějakou registraci, tak se ozvěte, za 1000 Kč vám sdělím adresy jiných obchodů, kde také prodávají jídlo. Teda leda že byste s těmi ostatními obchody už dříve také skončil kvůli jejich chybám. Pak bych vám tu 1000 Kč vrátil a popřál vám veselé umírání.

  • 28. 4. 2014 12:19

    ph (neregistrovaný)

    Nezapomenu jim že u nás koupenou originálku Skyrim V musí člověk jako blbec instalovat ze Steamu, ačkoli má řádně koupenou krabici s instalačními DVD hry! Nějaký kretény napadlo že donutí lidi aby si kvůli hraní hry dělali registraci do služby kterou vůbec nechtějí? To je jako podmínit nákuv v Tescu registrací do jejich klubu! A kdo se neregistruje, ten umře hladem!

  • 28. 4. 2014 16:35

    ph (neregistrovaný)

    Vám příjde normální vnucovat lidem služby o které nestojí? Mě to tedy značně vytáčí. Dokonce tak, že jsem sice majitelem originálky Skyrim V a hraju tu hru, ale ne ze Steamu! Stáhnul jsem si to od pirátů a do Steamu jsem se nezaregistroval. Ani to nikdy neuděkám! Ovšem už si také sakramentsky rozmyslím než si nějakou hru koupím! Jakmile na krabici vidím logo Steamu, jdu od toho!

  • 28. 4. 2014 16:47

    Flasi (neregistrovaný)

    Normální ve smyslu, že se mi to líbí, to mi tedy nepřipadá.
    Normální ve smyslu, že je to široce rozšířená praktika, to mi tedy rozhodně připadá. Jestli vám to normální nepřipadá, tak jste holt posledních 10 let žil jinde, než já.

    Nelíbí se vám DRM? Nelíbí se vám Steam? Hlasujete peněženkou? Výborně, to vám schvaluji. Jenom se u toho nemusíte tak rozčilovat :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).