Hlavní navigace

National Geographic uvede dokument „Diana osobně“ později

31. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: National Geographic
AKTUALIZOVÁNO, ZMĚNA ČASU VYSÍLÁNÍ – Celovečerním snímkem provází hlas princezny Diany v nahrávkách, které z velké části ještě nebyly vysílány. Vše doplní archivní záběry a fotografie.

AKTUALIZOVÁNO, 3. 8. 2017 – National Geographic ohlásil změnu. Pořad se bude vysílat 31. srpna ve 21:00 hod.

V roce 1991 bylo v Kensingtonském paláci v Londýně uskutečněno několik tajných rozhovorů s Dianou, princeznou z Walesu, které s jejím svolením natočil blízký přítel jménem novináře Andrewa Mortona. Ten zde pracoval na knize o skutečném životě nejfotografovanější ženy světa. Veřejnost v té době neměla tušení, že je manželství princezny Diany a prince Charlese v krizi.

„Diana osobně“ (Diana: In Her Own Words) je nejnovější produkcí společnosti National Geographic Documentary Films. Výkonným producentem snímku je Tom Jennings ze společnosti 1895 Films a dokument nabízí nový pohled na princeznino dětství, mládí a také na vztah s Jeho Veličenstvem, princem z Walesu.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink rozšiřuje balíček Digital o UHD kanál Insight a jako ochutnávku nabízí National Geographic v HD

National Geographic natáčí v Praze seriál o Albertu Einsteinovi

National Geographic - snímek Diana osobně.
Autor: National Geographic

National Geographic – snímek Diana osobně.

National Geographic Documentary Films vytváří prvotřídní celovečerní dokumentární snímky, které pokrývají aktuální i nadčasová celosvětová témata a jejichž autory jsou ti nejlepší světoví filmaři, řekl Tim Pastore, prezident vlastní tvorby a programmingu National Geographic. Tento snímek není výjimkou a nabízí zbrusu nový náhled do života princezny Diany. Je tak pokračováním našeho trendu poskytnout divákům dosud nevídaný přístup k významným událostem světových dějin.

KL24

Celovečerní pořad dokumentuje rozpor mezi privátním a veřejným aspektem princezniny osobnosti. Bez nostalgie vzpomíná na svatbu a zkušenosti s poporodní depresí, bulimií i na vítězství nad zničující úzkostí, které jí přineslo až nalezení sebe sama v humanitární činnosti.

Snímek Diana: In Her Own Words (Diana osobně) vysílá National Geographic 31. srpna ve 21:00 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).