Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku S mobilem je život jednodušší. A to jsme teprve na začátku od xls - Samozřejmě se některé věci stávají díky mobilu jednodušší,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 5. 2019 11:08

    xls

    Samozřejmě se některé věci stávají díky mobilu jednodušší, z druhé strany to nefunguje vždy. Už jsem taky mobilem nezaplatil (a že to předtím fungovalo), případně mi před měsícem odešel do věčných lovišť uprostřed hovoru.

    Mobil může být dobrý služebník, ale stává se především nástrojem masové debbilizace. U nás to ještě díky operátorům, kteří dávkují data po špetkách, není tak markantní, ale v zemích, kde má každý dat, kolik chce, se kromě sociálních sítí kouká od rána do večera na přiblblá videa, a to rozhodně není bez následků.

  • 22. 5. 2019 12:20

    peci1

    Kdyby priblbla videa... Byl jsem ted v Coloradu, a dost jsem zdesil toho, co nas mozna tady ceka za par let - videohovory bez sluchatek. Ty lidi si proste bez okolku sednou do fastfoodu, autobusu, kamkoli, zapnou videohovor, a protoze jsou trotli a nemaji s sebou sluchatka, tak proste rvou na cely okoli... Asi jako kdyby si nekdo bezne vyrizoval v tramvaji hovory na loudspeakru... Jestli sem tohle prijde, asi zacnu po kapsach nosit rusicku LTE :-D

  • 22. 5. 2019 16:56

    Martin Novotný

    To mi připomnělo příhodu, kdy jsem jel tramvají a nějaká holka se po telefonu hádala se svým přítelem. V rozčilení na něj do toho telefonu docela hulákala, snažil jsem se to nevnímat, ale pak zařvala na celou tramvaj: "... a to jsem ti dovolila udělat mi to do zadku!" Celá tramvaj ztichla a pak se lidé postupně začínali smát. Chudák holka zrudla, zavěsila a na příští zastávce vystoupila :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).