Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nejmobil vs. TV Prima: pachatel neznámý od dddd - Minulý rok jsem si přes internetové stránky Nejmobil.cz...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2008 14:05

    dddd (neregistrovaný)
    Minulý rok jsem si přes internetové stránky Nejmobil.cz odkoupila mobilní telefon značky sony ericsson.Vše bylo v pořádku, až do března 2008 kdy se mi zničeho nic vypnul a už sem ho nedokázala zapnout, jen mi zůstal bíle blikat displej. hned druhý den jsem najela na jejich stránky, kde bylo řečeno, že se omlouvají ale veškeré reklamace na dřívější objednávky jsou připraveni řešit přes jejich e-mail.tak jsem neváhala a ihned jsem jim odeslala e-mail s mou reklamací a prosbou o zaslání telefonu na opravu.Je to už půl roku co jsem jim odeslala 2 e-maily, a ještě se mi neozvali.Když jsem tak zkoušela asi 100krát volat, nikdo mi to nezvedal.Jsem z toho už fakt zoufalá a nevím co se bude dál dít.Myslím si že v tom má nejvíc prsty Nejmobil.cz.Chci svůj telefon dát buď opravit a nebo vrátit celou částku kterou jsem jim zaplatila.Jsem trpělivá, ale tohle je už moc.Pokud se dál nebude nic dít, budu to řešit jinou cestou!!!!!!!!!!!!!!
  • 27. 8. 2008 22:12

    anonymní
    Votruba vám nic nevrátí. Paradox je v tom, že se nechal zaměstnat u DCCI, která převzala nejmobil(stejné stránky jako nejmobil),který vede p. Janda u kterého pracuje za min. mzdu, zbytek má načerno. UnitedStores zkrachovala a Votruba má dluha za cca. 700 000,-. Těžkou hlavu si vůbec nedělá, občas mu p. janda půjčí jeho Porsche, aby se v něm Votruba projel a p. Janda ho motivoval k velkým výkonům.
    Nezbývá nic než Votrubu hledat ve firmě Mobilvěci.cz a tam si na něj počkat a pořádně ho probrat!!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).