Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nejvíce pirátěný film roku 2015? Interstellar. A co ty další? od P K - To umírání Hollywoodu má nasvědomí i to, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2015 10:39

    P K (neregistrovaný)

    To umírání Hollywoodu má nasvědomí i to, že přestože jsou to nejstahovanější filmy, v kině jsem viděl dva ... kdybych si mohl vypůjčit, podíval bych se možná na další dva ... no dobrá, kdybych se smrtelně nudil, tak si je stáhnu ... a zbylých deset mne vůbec neláká. Buď nejsem cílovka, nebo mne neberou ty hrůzy, co se toči.

    To, že by nějaká online půjčovna mohla okopírovat model starých video- a dvd-půjčoven, tzn. nulový členský poplatek, půjčení za 50,- na jeden den s přehráním jakkoliv, kolikrát chci, na kolika zařízeních chci ... to vše jen s omezením fyzického média, tzn. naráz jen na jednom zařízení ... pokud nějaká taková multiplatformní existuje, je to tip na další článek.

    Jinak díky za článek. A Dane, přeju hezký zbytek svátků, přestože jste v práci jako já :-)

  • 29. 12. 2015 11:37

    Daniel Dočekal

    No však je pracovní den :) To by ten kapitalismus vypadal, kdyby v půlce prosince všechno přestalo fungovat a nikde nikdo nebyl. Oh, počkat, ono tomu tak skoro je :)

    Jinak k té půjčovně. No, on ten Neftlix, co už tady měl dávno být a pořád není, asi není až tak špatný nápad, ne?

    Šťastný a vesely. A úspěšný. A povedený. Vyvedený. Zábavný. Příští. Rok.

  • 29. 12. 2015 12:33

    P K (neregistrovaný)

    Netflix by to chtělo už kvůli průvanu, co udělá ve Voyo a dalších nepoužitelných službách.

    Btw ten způsob vyzkoušení Voya, že si ho předplatíte a pak ho můžete týden zkoušet zdarma, si pamatuju z devadesátých let z pornoserverů :-)

  • 29. 12. 2015 18:21

    Tyčkin (neregistrovaný)

    Bohužel je to tak - BD ke koupi je jen na pár opravdu kvalitních kousků, ale ten zbytek? Ve fyzické půjčovně mají jen DVD (člověk už je zvyklý na HD) a to jiné nebude, takže? Ty všemožné online "půjčovny" měly mnoho limitů a nedostatků, zejména pak nemožnost film přehrát na TV, nikoli pouze na PC. Co si stáhnu z nějakého serveru či přes torrent, prostě vrazím na flešce do BD přehrávače a jedem. A vůbec, stejně sleduji z 90% asijskou tvorbu, která u nás oficielně nikdy nevyšla, tudíž titulky existují pouze neoficielní fanouškovské, takže to zkrátka ani v nějakém Netflixu či kdo ví čem dostat nemohu...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).