Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Novu Cinemu čeká redesign, od 30. června nasadí novou grafiku a slogan Žijeme filmem od Jack - Nepříjde ještě někomu ta nová grafika Cinemy trochu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2013 18:14

    Jack

    Nepříjde ještě někomu ta nová grafika Cinemy trochu povědomá? Jakmile jsem to uviděl, hned jsem si vybavil JOJ a JOJ Plus. Vemte grafiku těchto dvou, zkombinujte ji, a vyjde vam imho nová podoba Nova Cinema. Možná bych tam hledal ještě prvky TCM, ale to už bych rejpal.

    Neříkám, že to je špatně, refresh to už vážně chtělo, ale čekal jsem něco originálnějšího. Přesto je to krok správným směrem a určitě to pozici Cinemy ještě upevní. Konečně to nějak vypadá. Obsah už je na tom po dvou letech proměn taky poměrně dobře a množství HD obsahu se pomalu začíná zvedat. Teď už jen u toho hádéčka zlepšit pokrytí a stávající kvalitu programu alespoň udržet, ne-li ještě zlepšit.

    Konkurence HBO ze Cinemy asi nebude, ale jako free alternativa pro ty, kteří si jej nepředplácí, bude stačit bohatě. Dokonce bych řekl, že je na Cinemě mnohem lepší výběr, než na Filmboxu a možná i Film+ a to už je co říct. Alespoň tedy já na ni koukám častěji. Snad bude v tomto trendu pokračovat.

  • 28. 6. 2013 19:41

    maikl117

    SOUHLAS!!! úplně jako JOJ/PLUS.

    Co se týče konkurence, tak nevýhoda Cinemy je reklama, jinak obsahově nevím, nesleduji Cinemu, Film+ ani Filmbox. Na filmy mám HBO.

  • 29. 6. 2013 0:02

    bez přezdívky

    Co JOJ, ale je to kombinace různých grafik Primy po redesignu v roce 2008 od DreamOnu. Ty postranní nápisy, pod tím časy atd. Ale aspoň jsou in.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).